Xρήστος Μάστορας: Η συγκινητική στιγμή που τραγουδάει με τη μαμά του στο μαγαζί που εμφανίζεται (βίντεο)
Xρήστος Μάστορας: Η συγκινητική στιγμή που τραγουδάει με τη μαμά του στο μαγαζί που εμφανίζεται (βίντεο)


Σε μια ιδιαίτερη βραδιά το γνωστό γκρουπ Μέλιsses γιόρτασε τις πολυπλατινένιες, πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες του. To συγκρότημα μαζί με τον frontman Χρήστο Μάστορα, παρέλαβαν από τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, τις πλακέτες για τις ψηφιακές πωλήσεις των επιτυχιών τους.

Στη λαμπερή βραδιά, που έγινε στο Έναστρον, όπου εμφανίζονται αυτή τη σεζόν μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και παρουσίασε η Δανάη Μπάρκα, βραβεύτηκαν κι οι συντελεστές των τραγουδιών και οι συνεργάτες που συνέβαλαν σε αυτές τις μεγάλες επιτυχίες.

Παρόντες ήταν καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς με τις Μέλιsses, η Δέσποινα Βανδή και φυσικά φιλικά και συγγενικά πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτούς και η οικογένεια του Χρήστου Μάστορα. Μάλιστα ο τραγουδιστής έκλεισε τη βραδιά μαζί με τη μητέρα του, τον πατέρα του και την αδερφή του οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό του. Ο Χρήστος Μάστορας τραγούδησε μαζί με τη μαμά του σε μια τρυφερή στιγμή, ενώ στη συνέχεια χαιρέτησε τον πατέρα του και χόρεψε με την αδερφή του. Δείτε το βίντεο


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!