Ο Φίλιππος Αθηνοδώρου από τη Λεμεσό παλεύει για 3η φορά με τη λευχαιμία και ζητάει τη βοήθεια μας (Βίντεο)
Ο Φίλιππος Αθηνοδώρου από τη Λεμεσό παλεύει για 3η φορά με τη λευχαιμία και ζητάει τη βοήθεια μας (Βίντεο)


Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο Φίλιππος Αθηνοδώρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Γερμανία δίνοντας για 3η φορά τη μάχη του με τη λευχαιμία. Ο νεαρός φωτογράφος στο βίντεο που δημοσίευσε ζητάει τη βοήθεια όλων μας για να καταφέρει να μαζέψει χρήματα, για τις ανάγκες των θεραπειών του στη Γερμανία.

Ο ίδιος διοργανώνει αυτή την Κυριακή 11 και Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου προσωπική έκθεση φωτογραφίας, με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για να καταφέρει να αγκαλιάσει ξανά τον μικρό του γιο. Η έκθεση του Φίλιππου, θα πραγματοποιηθεί στη γκαλερί Exhibit 8 στη Λεμεσό. Στα εγκαίνια της έκθεσης την Κυριακή από τις 14:00 – 23:00 θα πραγματοποιηθεί Street Party, με ζεστό κρασί, cocktails, και street food, μαζί μουσική από DJ.

Όπως αποκάλυψε όλα τα έσοδα της εκδήλωσης, θα δοθούν στην οικογένεια του για να διατεθούν στον αγώνα που δίνει με τη λευχαιμία.

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε χαρακτηριστικά: «Η πρώτη μου προσωπική έκθεση φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Δεκεμβρίου στην γκαλερί Exhibit 8 στη Λεμεσό. Στα εγκαίνια της έκθεσης την Κυριακή από τις 14:00 – 23:00 θα πραγματοποιηθεί ένα υπέροχο Street Party! Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ζεστό κρασί, cocktails, και νόστιμα street food μαζί με τις φανταστικές μελωδίες των DJ μας. ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ του event θα διατεθούν στην στήριξη του αγώνα που δίνω εδώ και 8 μήνες για 3 φορά με την Λευχαιμία, με απώτερο σκοπό να επιστρέψω στην οικογένειά μου και να μπορέσω να αγκαλιάσω ξανά το μικρό μου γιο. Σας ευχαριστώ όλου που συμβάλετε, όπως μπορεί ο κάθε ένας σας, για να γίνετε μια ομάδα και να βοηθήσετε να πραγματοποιηθεί αυτό το event! Event link: https://fb.me/e/2sCYSFq0O».

lifenewscy.com


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!