Χαμός: Η Άννα Βίσση με τους Dsquared2 τραγουδούν σε mini bus στη Λεμεσό [βίντεο]
Χαμός: Η Άννα Βίσση με τους Dsquared2 τραγουδούν σε mini bus στη Λεμεσό [βίντεο]


Μπαίνουμε σιγά – σιγά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και οι συναντήσεις με φίλους ή κάποια pre-Christmas parties έχουν ήδη αρχίσει.

Από την άλλη, οι κρύες νύχτες του χειμώνα είναι κατάλληλες για συναντήσεις σε ταβερνούλες δίπλα στο τζάκι με καλό φαγητό και τη ζωντανή μουσική να αποτελούν μοναδικές παρεΐστικες συγκεντρώσεις.

Μια από αυτές τις υπέροχες βραδιές πέρασαν χθες, Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου η Κάτια και η Ελίνα Θεοδότου, η Μαρίνα Βερνίκου, η Άννα Βίσση, οι Dean και Dan Caten.

Απόλαυσαν την κυπριακή κουζίνα γνωστής ταβέρνας στα Λεύκαρα ενώ η Άννα Βίσση ερμήνευσε παλιές αγαπημένες της επιτυχίες καθώς υπήρχε ζωντανή μουσική. Τις όμορφες αυτές στιγμές μοιράστηκαν στα social media με insta stories που είδαμε στα accounts της Μαρίνας Βερνίκου και της Κάτιας Θεοδότου.

Τόσο η σύζυγος του Κύπριου επιχειρηματία, Μίλτου Καμπουρίδη όσο και το σχεδιαστικό δίδυμο, αγαπούν ιδιαίτερα το νησί μας και με την πρώτη ευκαιρία το επισκέπτονται μιας και πλέον έχουν δημιουργήσει φιλικές σχέσεις με πολλούς Κύπριους.

Σε βίντεο που μοιράστηκε η Μαρίνα Βερνίκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, είδαμε όλη την παρέα να μεταφέρεται με mini bus και το κέφι να είναι ιδιαίτερο ανεβασμένο καθώς τους βλέπουμε να διασκεδάζουν τραγουδώντας “I will survive”. Δείτε το βίντεο


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!