Λύγισε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή της συνέντευξης της Παλιοσπύρου: «Ένιωθα τόσο μικρή δίπλα της»
Λύγισε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή της συνέντευξης της Παλιοσπύρου: «Ένιωθα τόσο μικρή δίπλα της»


Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν αρκετά συγκινημένη στον αέρα της εκπομπής της, μετά την προβολή της συνέντευξης της Ιωάννας Παλιοσπύρου.Η παρουσιάστρια συνομίλησε μαζί της για τις ανάγκες της εκπομπής Super Κατερίνα και τα όσα είπε η Ιωάννα πραγματικά συγκλόνισαν.

Η παρουσιάστρια, όπως θα δείτε και στο βίντεο, ήταν τόσο συγκινημένη που μπέρδεψε αρκετές φορές τα λόγια της όσο μιλούσε για την Ιωάννα, ωστόσο προσπάθησε να είναι ψύχραιμη και τα κατάφερε.

«Συγκινούμαι πάρα πολύ γιατί όταν εμείς οι Έλληνες συσπειρωνόμαστε για κάτι καλό μπορούμε να κάνουμε πολλά. Η Ιωάννα ζητά τη βοήθειά σας, τον καλό σας λόγο. Η δύναμή της είστε εσείς, είμαστε όλοι εμείς. Μπορείτε να μπείτε στη σελίδα της στο Instagram, αλλά ένας καλός λόγος και βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι, νομίζω ότι θα νιώθετε κι εσείς καλύτερα. Αυτό το κορίτσι εκτιμά και το πιο μικρό που μπορεί να δώσει ο καθένας. Είμαι τρομερά συγκινημένη και ευγνώμων που μου άνοιξε την καρδιά της και από χθες είμαι πιο διαφορετική. Στον τρόπο που αντιμετωπίζω τα πράγματα και τα κόμπλεξ μου. Ένιωθα τόσο μικρή δίπλα της, καμπούριαζα. Με τίμησε που η συγκεκριμένη κοπέλα μου άνοιξε την καρδιά της και με εμπιστεύτηκε. Το θέμα δεν είμαι εγώ, είμαι η Ιωάννα», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

«Ένιωσα κάτι και θα το πω και το είπα και στην ίδια. Είδα τα μάτια της καλύτερα, μετά τις φωτογραφίες που είχαμε δει στο περιοδικό ok! Ίσως να είναι καλύτερα τα πράγματα και να γίνει γρηγορότερα καλά», συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

IFrame


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!