Survivor: Λύγισε ο Πνευματικός του Τριαντάφυλλου - Δείτε τι αποκάλυψε on camera για τον τραγουδιστή
Survivor: Λύγισε ο Πνευματικός του Τριαντάφυλλου - Δείτε τι αποκάλυψε on camera για τον τραγουδιστή


Ο Πνευματικός του Τριαντάφυλλου μίλησε πρώτη φορά για τον τραγουδιστή και δάκρυσε! Ο Πνευματικός του Τριαντάφυλλου ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε: «Φυσικά τον γνωρίζω, είμαστε γείτονες με τον Τριαντάφυλλο. Ο Τριαντάφυλλος από μικρό παιδί όταν έχασε τον πατέρα του, όταν σκοτώθηκε ο πατέρας του, αφιερώθηκε στην εκκλησία, πήρα δύναμη από την Εκκλησία μας. Όταν έφυγε ο πατέρας του, τότε μικρό παιδί έφυγε στην Αθήνα και βρήκε δύναμη από τη χάρη του Κυρίου μας.»»!

Και πρόσθεσε: «Θυμάμαι λοιπόν την Μεγάλη Παρασκευή, όταν παίρνουμε τον Επιτάφιό μας στο κοιμητήριο και κάνουμε έτσι προσευχές για τους κεκοιμημένους αδερφούς, ήταν το πρώτο του CD, που είχε βγάλει και το αφιέρωσε στον τάφο του πατέρα του με δάκρυα.»!

Και αποκάλυψε για τον Τριαντάφυλλο: «Έρχεται συχνά στην Εκκλησία μας, ψάλλει τα εγκώμια τη Μεγάλη Παρασκευή. Είναι ένα παιδί που μεγάλωσε σαν αγωνιστής. Είμαι συγκινημένος γιατί σας είπα είναι μια πόρτα, ένας τοίχος που χώριζε το πατρικό μου σπίτι με του Τριαντάφυλλου.»!

Και τόνισε: «Γνωρίζω τους αγώνες του, γνωρίζω ότι από μικρός ήταν μόνος με τη γιαγιά του. Η μητέρα του λόγω της κατάσταση αναγκάστηκε να φύγει να πάει να δουλέψει στη Ρόδο. Μεγάλωσε με τη γιαγιά του… Όπου και να ‘ναι να του δίνει ο Θεός δύναμη. Εγώ γνωρίζω ότι είναι ένας άνθρωπος αγωνιστής, είναι ένας άνθρωπος απλός, είναι ένας άνθρωπος του χωριού μας εδώ, ο οποίος δεν πήραν τα μυαλά του αέρα και που έφυγε στην Αθήνα.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα, είναι ο Τριαντάφυλλος, που γνωρίζαμε. Είναι ο Τριαντάφυλλος, που ψήθηκε από τους αγώνες της ζωής, από τον πόνο, που τον χτύπησε από μικρό παιδί ορφανό. Άντεξε, πίστεψε, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, την υπόσχεσή του στον πατέρα του.»!

gossip-tv.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!