Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Nέα έκρηξη της μητέρας της "Τα δάκρυα της δεν ήταν ερωτικού ενδιαφέροντος...βάζω το χέρι μου στη φωτιά"
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Nέα έκρηξη της μητέρας της


Σήμερα Τρίτη η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου, μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό”.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας επικοινώνησε με την μαμά της παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης ώστε να σχολιάσει τα κλάματα της Μαριαλένας για το χωρισμό των δύο ομάδων και την μεταφορά του Σάκη Κατσούλη στην κόκκινη ομάδα.
Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια και πως τα αδέλφια της Μαριαλένας στεναχωριούνται με αυτά που βλέπουν.

«Ξέρω το παιδί μου καλύτερα απ’ όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν 2 χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Τα δάκρυα της Μαριαλένας δεν ήταν ερωτικού ενδιαφέροντος. Είμαι σίγουρη γ ιατό. Όπως είδατε με την αλλαγή των ομάδων δάκρυσαν κι άλλοι παίκτες. Και θυμάστε επίσης πως όταν αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης η Μαριαλένα είχε ξεσπάσει σε λυγμούς. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη. Είμαι σίγουρη γι αυτό, βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ιδιαίτερες και δύσκολες οι συνθήκες στο Survivor και η Μαριαλένα μου είναι ευαίσθητη και αυθόρμητη. Λυπάμαι πραγματικά που παίζονται παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου», είπε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

www.fthis.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!