Survivor spoiler: Βόμβα μεγατόνων - Ο Τζέιμς Καφετζής στη κόκκινη ομάδα!
Survivor spoiler: Βόμβα μεγατόνων - Ο Τζέιμς Καφετζής στη κόκκινη ομάδα!


Η βόμβα, της βόμβας, ω βόμβα! Πως θα σας φαινόταν να δούμε τον Τζέιμς Καφετζή, τον κατά πολλούς αρχηγό και δημιουργό της μπλε ομάδα να μετακομίζει στους κόκκινους! Θα είναι η απόλυτη βόμβα του Survivor, η οποία δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί!

Η είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου από χτες είναι πως ο Σάκης Κατσούλης επιτέθηκε στον Τζέιμς και τον χτύπησε με αποτέλεσμα η παραγωγή να εξετάζει ακόμα και το σενάριο να αποβάλλει τον Σάκη! Ωστόσο, σας εξηγήσαμε χίλιους δυο λόγους που αυτό δεν θα γίνει! Ο τερματοφύλακας μπήκε στο Survivor για να γίνει πιο... ριάλιτι και τώρα που 'φουντώνει' ξανά ο έρωτας με την Μαριαλένα δεν πάει πουθενά.

Αντίθετα το ενδεχόμενο να δούμε τον Τζέιμς στα κόκκινα, συμπαίκτη με Τριαντάφυλλο και Κοψιδά θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον και θα εκτοξεύσει ακόμα περισσότερα τα ήδη υψηλά νούμερα τηλεθέασης!

Έχουμε και λέμε λοιπόν! Ο Ροδίτης παίκτης φαίνεται να χτυπήθηκε άσχημα από τον Σάκη, ενώ φήμες αναφέρουνε πως τα χτυπήματα αυτά του έχουν αφήσει και σημάδια πάνω του! Όπως σας ξεκαθαρίσαμε όμως, η παραγωγή πιθανότατα δεν θα δείξει τίποτα, αφού το περιστατικό έγινε μακριά από τις κάμερες αλλά θεωρούμε δεδομένο πως θα αναφερθεί καθώς έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Ο Τζέιμς φέρεται να τα έχει σπάσει και με τον Νίκο Μπάρτζη, κάτι που θα δούμε από την Κυριακή και αυτό τον επηρέασε ακόμα περισσότερα στην απόφασή του να πιέσει την παραγωγή να τον αλλάξουν ομάδα! Τι λέτε; Θα πηγαίνουν τα κόκκινα στον Τζέιμς; Πάντως θα είναι η απόλυτη ανατροπή.

athensmagazine.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!