Ιωάννα Τούνη: «Κάποιο βράδυ μαζεύτηκαν κάτω από το σπίτι μου έξι αγόρια και με έφτυναν στα μούτρα»
Ιωάννα Τούνη: «Κάποιο βράδυ μαζεύτηκαν κάτω από το σπίτι μου έξι αγόρια και με έφτυναν στα μούτρα»


Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια σειρά από instastories στα οποία αποκαλύπτει το άγριο μπούλινγκ που βίωνε κατά τα σχολικά της χρόνια. Μπορεί να είναι μια πολύ δυναμική και ακομπλεξάριστη γυναίκα, που συνηθίζει να προκαλεί πανικό με τις φωτογραφίες της, όμως αυτό δεν παύει να αναιρεί το γεγονός πως έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες και προβλήματα.

Μέσα από stories στον προσωπικό λογαριασμό της, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως στο Δημοτικό είχε δεχθεί σκληρό εκφοβισμό από τους συμμαθητές της. Ανέφερε πως υπήρχαν πολλά άτομα που συνήθιζαν να της επιτίθονται για την εικόνα της.

Η Ιωάννα είπε χαρακτηριστικά: «Έτρωγα τρελό μπούλινγκ για τις ελιές που είχα στο πρόσωπό μου και για το σχήμα των αυτιών μου. Ελιές θρούμπες, μύτη Φαραώ και Λέγκολας ήταν μερικοί μόνο από αυτά που άκουγα… Κάποιο βράδυ μαζεύτηκαν κάτω από το σπίτι μου έξι αγόρια και με έφτυναν στα μούτρα.

Η κούκλα Θεσσαλονικιά τόνισε πως οι πρώην «μπούληδες» τώρα πλέον της «φιλούν τα πόδια», ενθαρρύνοντας όλα τα παιδιά που βιώνουν μπούλινγκ, να απευθυνθούν σε κάποιον και να μιλήσουν, δίνοντας το τηλέφωνο του «Χαμόγελου του παιδιού» για να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη.

youweekly.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!