GNTM Εικόνες: Τσακώσαμε τον δημοσθένη και την Ρασέλ να μετακομίζουν μαζί! Είναι το νέο ζευγάρι;
GNTM Εικόνες: Τσακώσαμε τον δημοσθένη και την Ρασέλ να μετακομίζουν μαζί! Είναι το νέο ζευγάρι;


Ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή για διαφορετικούς λόγους... Ο μεν Δημοσθένης κέρδισε αμέσως τον τίτλο του «Γύπα», αφού δήλωσε στην οντισιόν του GNTM 3 ότι αναλαμβάνει πάντα το «γύπινγκ» (καμάκι) όταν βρίσκεται σε παρέα με φίλους, η δε Ρασέλ για την καταγωγή της και το bullying που δέχτηκε γι' αυτόν το λόγο.

Από το παιχνίδι φάνηκαν να έρχονται πιο κοντά και να συζητούν πολύ συχνά για προσωπικά τους θέματα, κάτι που οδήγησε μερικούς να αναρωτηθούν αν είναι ζευγάρι. Ωστόσο αυτό δεν ισχύει, καθώς, όπως μας επιβεβαίωσε και η Θεοδώρα Ρασέλ, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, είναι απλώς δύο πολύ καλοί φίλοι και συνεχίζουν να κάνουν παρέα μετά το παιχνίδι.

Ο φακός του YOU τούς συνάντησε στο Κολωνάκι, ενώ έκαναν βόλτα με το μηχανάκι του Δημοσθένη και παραλίγο να μην τους αναγνωρίσουμε, αφού η Ρασέλ είχε πλήρες... καμουφλάζ με μάσκα και κουκούλα!

Κάνουν παρέα, μιλάνε σε καθημερινή βάση, ενώ ο Δημοσθένης τη βοήθησε με τη μετακόμιση που έκανε πρόσφατα. Πέρα απ' όλα αυτά, ενώνουν τις δυνάμεις τους και στο πεντάγραμμο! Η Ρασέλ επιστρέφει στο τραγούδι μετά από τέσσερα χρόνια (είχε κυκλοφορήσει ένα κομμάτι με τίτλο «Καυτά Φιλιά») και ο Δημοσθένης θα κάνει το ντεμπούτο του σε ρόλο-έκπληξη ως ράπερ. Ακούστε εδώ το τραγούδι τους


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!