GNTM: Η απίστευτη αποκάλυψη του Έντουαρντ για το ζευγάρι που κάνει σεξ στο παιχνίδι
GNTM: Η απίστευτη αποκάλυψη του Έντουαρντ για το ζευγάρι που κάνει σεξ στο παιχνίδι


Ο Δημοσθένης ήταν τελικά ο παίκτης που αποχώρησε από το GNTM στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας. Λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, τα μοντέλα έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου», με τον Αιμιλιάνο και τη Μαριαγάπη να είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων. Μάλιστα ο Έντουαρντ σχολιάζοντας το ζευγάρι, επιβεβαίωσε πως γίνεται σεξ στο παιχνίδι.

Αρχικά ο Αιμιλιάνο είπε: «Φοβήθηκα μη φύγει η Μαριαγάπη. Ήταν bottom two και η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Αυτή τη στιγμή για μένα η Μαριαγάπη είναι ένα μεγάλο boost. Με γεμίζει».

Κατόπιν, η Μαριαγάπη σχολίασε: «Με τον Αιμιλιάνο έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά και είναι πολύ όμορφο αυτό που συμβαίνει. Είναι ωραίο να μην κρύβεις τα συναισθήματά σου. Με βοηθάει πολύ που έχω τον Αιμιλιάνο μέσα στο παιχνίδι, όπως θεωρώ ότι βοηθάει κι εκείνον η ύπαρξή μου μέσα στο παιχνίδι».

Τη σχέση του Αιμιλιάνο με τη Μαριαγάπη σχολίασαν και ο Ηρακλής με τον  Έντουαρντ. «Το "φίλοι με προνόμια” το βλέπει κυρίως ο Αιμιλιάνο. Συναισθηματικά είναι λίγο παραπάνω ένα τσακ η Μαριαγάπη», είπε ο Ηρακλής.

Την έκπληξη έκανε ο Έντουαρντ που σχολίασε: «Είναι αρκετό καιρό μαζί και το έκρυβαν. Όλοι το ξέραμε. Δεν ξέρω πως βλέπει τη Μαριαγάπη ο Αιμιλιάνο, αν είναι ερωτευμένος ή όχι. Αλλά μόνο και μόνο που κάνει σεξ, αυτό τον βοηθάει». Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

fthis.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!