Υποκλινόμαστε: Ιδιοκτήτης μπαρ το μετέτρεψε σε εκκλησία και έσπασε την απαγόρευση για τον κορωνοιό
Υποκλινόμαστε: Ιδιοκτήτης μπαρ το μετέτρεψε σε εκκλησία και έσπασε την απαγόρευση για τον κορωνοιό


Ένας ιδιοκτήτης μπαρ στην Αγγλία, στο Νότιγχαμ, ήταν απελπισμένος που τόσες ημέρες λόγω lockdown ήταν το κατάστημά του κλειστό. Αποφάσισε λοιπόν να αλλάξει χρήση στην επιχείρησή του, ώστε να λειτουργήσει ξανά και να είναι νόμιμη.

Έκανε αίτηση στις αρμόδιες αρχές της περιφέρειας, ζητώντας να μετατραπεί το μαγαζί του σε τόπο θρησκευτικής λατρείας. Και αυτό γιατί οι εκκλησίες στην Αγγλία, όπως και όλοι οι θρησκευτικοί τόποι λατρείας παραμένουν ανοιχτοί. Για την ακρίβεια δημιουργεί μια νέα θρησκεία και το μπαρ να είναι πλέον εκκλησία!

Έτσι ζητά το «400 Rabbits Tequila and Mezcal Cocktail Bar» – όπως ονομάζεται το μπαρ- ζητά να μετατραπεί σε «Εκκλησία των 400 κουνελιών»! «Είναι ένα αστείο, αλλά προέρχεται από ένα πολύ σοβαρό θέμα» είπε στη nottinghampost. «Θέλουμε να επισημάνουμε την υποκρισία των μέτρων. Με τους περιορισμούς, είμαστε κλειστά και μπορεί να μείνουμε έτσι για μήνες. Είναι άδικο», συμπλήρωσε.

Οι θρησκευτικοί χώροι στην Αγγλία είναι ανοικτοί σε όλες τις ζώνες του lockdown. Οπότε, «έχουμε στείλει αίτηση για να εγγραφούμε ως τόπος λατρείας», δήλωσε ο επιχειρηματίας, ο οποίος έχει καταθέσει τη σχετική αίτηση και πλέον χρειάζεται να εγγραφούν μέλη στην «εκκλησία» του. Έτσι από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει και σχετική ιστοσελίδα ώστε να γίνονται οι εγγραφές.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!