Κατερίνα Αγαπητού: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της
Κατερίνα Αγαπητού: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της


Καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha Κύπρου, «Με αγάπη Χριστιάνα», βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαΐου, η Κατερίνα Αγαπητού. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, για την ολοκλήρωση της εκπομπής «Γραμμή Επαφής», ενώ αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που πέρασε η κόρη της, Μαρίνα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η μικρή πέρυσι χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο, καθώς ανέβασε υψηλό πυρετό και άδραξε την ευκαιρία για να ευχαριστήσει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Μάλιστα, ανέφερε ότι δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της παρά μόνο για να πάει στο σπίτι να κάνει ένα μπάνιο.

«Είχε ένα θέμα υγείας το μωρό που ξεκίνησε από γρίπη με πολύ ψηλούς πυρετούς και αναγκαστικά έπρεπε να πάμε στο Μακάρειο. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές ήταν απίστευτα καλοί. Νοσηλεύθηκε για τρεις ή τέσσερις μέρες. Το βιώσαμε και αυτό. Δεν έτυχε να το πω, αλλά θα το πω τώρα. Θα πω ένα πολύ θερμό ευχαριστώ σε όλους τους νοσηλευτές και τους γιατρούς. Ήταν πραγματικά εξαιρετικοί.

Δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της, έτσι δεν έφευγα από εκεί. Έφευγα το πρωί, για μόνο 10 λεπτά και πριν ξυπνήσει το μωρό, για να πάω να κάνω ένα μπάνιο στο σπίτι και να επιστρέψω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Αγαπητού. 

chnews.com.cy


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!