Δημήτρης Μπέλλος: Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία 3 ημέρες μετά την αισθητική επέμβαση που έκανε
Δημήτρης Μπέλλος: Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία 3 ημέρες μετά την αισθητική επέμβαση που έκανε


Στην δημοσιότητα ήρθε η πρώτη φωτογραφία του Δημήτρη Μπέλλου μετά την αποκάλυψη πως προχώρησε σε αισθητική επέμβαση. Τι άλλαξε πάνω του και συγκεκριμένα στο πρόσωπο του πριν από 3 ημέρες, ο παίκτης του MasterChef;

Μετά το τέλος των γυρισμάτων του ριάλιτι μαγειρικής του STAR και λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, ο Δημήτρης Μπέλλος επισκέφθηκε τον αισθητικό του για να αλλάξει κάτι που σκεφτόταν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

 

Την αποκάλυψη για πρώτη φορά έκανε η Φαίη Σκορδά πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της, ενώ σήμερα στο Happy Day έγινε γνωστό τι πείραξε επάνω του, με την παρουσιάστρια μάλιστα να δίνει και λεπτομέρειες.

Όπως μάθαμε λοιπόν, ο παίκτης του MasterChef, Δημήτρης Μπέλλος, έκανε πριν από δύο εβδομάδες αισθητική επέμβαση εμφύτευσης μαλλιών. Στον αέρα μάλιστα, προβλήθηκε και μια φωτογραφία, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει με τον κολλητό του τρεις μέρες πριν.

«Ήταν κάτι που σκεφτόταν πολύ τα τελευταία χρόνια. Ήξερε πως είχε ένα θέμα. Μέσα στο παιχνίδι το πρόβλημα αυτό προχώρησε από το στρες και το άγχος. Τα τρία χιλιάρικα από το έπαθλο πήγαν σίγουρα στην εμφύτευση» ανέφερε η Μαρία Αντωνά.

Δημήτρης Μπέλλος αισθητική επέμβαση


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!