Κύπρος: To τραγικό ατύχημα σε γήπεδο που στοίχισε τη ζωή σε 22χρονο - «O θάνατός του είναι το δράμα της ζωής μου»
Κύπρος: To τραγικό ατύχημα σε γήπεδο που στοίχισε τη ζωή σε 22χρονο - «O θάνατός του είναι το δράμα της ζωής μου»


18 χρόνια έχουν περάσει από το τραγικό ατύχημα σε γήπεδο της Λάρνακας, κατά τη διάρκεια προπόνησης, όταν 22χρονος τερματοφύλακας μετά από χτύπημα συμπαίκτη του έχασε τη ζωή του. Δεν μπορεί να ξεχάσει το συμβάν, ο ποδοσφαιριστής που συγκρούστηκε με τον άτυχο νέο δηλώνοντας πως «ακόμα κλαίω γι' αυτό το παιδί».

Όλα συνέβησαν τον Φεβρουάριου του 2002, περίοδος κατά την οποία η ομάδα της Craiova, βρισκόταν στην Κύπρο για χειμερινή προετοιμασία, όταν κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο 23χρονος τότε Marius χτύπησε τον 22χρονο τερματοφύλακα Cristi Neamţu (που επιχειρούσε έξοδο για να πάρει την μπάλα) με το γόνατο στο κεφάλι με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να σωριαστεί αναίσθητος στο έδαφος.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τοποθετήθηκε στον αναπνευστήρα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή στις 20 Φεβρουαρίου του 2002.

«Κλαίω όταν μιλώ για αυτό το παιδί. Παρακαλώ πιστέψτε με. Ο θάνατος του Kρίστι πού ήταν μόλις 22χρονών, είναι το δράμα της ζωής μου.  Δεν ήθελα να τον χτυπήσω για κανένα λόγο» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο τότε συμπαίκτης του Marius Şuleap, συμπληρώνοντας πως το τραγικό περιστατικό του έχει στοιχειώσει τη ζωή.

tothemaonline.com


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!