Ευαγγελία Αραβανή: Ψυχολογικά ράκος! Τι συνέβη;
Ευαγγελία Αραβανή: Ψυχολογικά ράκος! Τι συνέβη;


Ψυχολογικά ένα ράκος η Ευαγγελία Αραβανή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr! Τι συνέβη; Μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω όπως πάντα πράγματα που δεν γράφουν άλλοι!

Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε μια περίεργη ψυχολογική κατάσταση αυτή την περίοδο άσχετα που προσπαθεί να κρύψει τα πάντα πίσω από το χαμόγελό της! Μάλιστα σε πρόσφατη εμφάνισή της, δημόσια, μετά βίας χαμογελούσε...

Η αλήθεια είναι πως της έχουν πέσει όλα μαζί! Από τη μια ο χωρισμός της με το Νίκο Οικονομόπουλο κι από την άλλη τα επαγγελματικά της που βρίσκονται στον αέρα! Άτομο από το αρκετά κοντινό της περιβάλλον μου αποκάλυψε, και σας μεταφέρω στο Vanda's blog, πως η παρουσιάστρια έχει χάσει λίγο τον ύπνο της!

Κύριο μέλημά της αυτή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι να τακτοποιήσει το επαγγελματικό που πάει σε συνδυασμό με το οικονομικό! Και μετά έρχονται όλα τα υπόλοιπα!

Πληροφορίες μου, μάλιστα, αναφέρουν πως βρίσκεται πάλι σε συζητήσεις με το κανάλι του ΣΚΑΙ! Τίποτα δεν είναι οριστικό και τίποτα δεν έχει κλείσει αλλά... το προσπαθεί για να βρει το καλύτερο για εκείνη!

Όσο για την σχέση της με το Νίκο Οικονομόπουλο, όσο κι αν άλλοι λένε πως έχουν κρατήσει καλές επαφές, πληροφορίες - αποκλειστικές - του Vanda's blog, αναφέρουν πως δεν θέλει ούτε να βλέπει ο ένας τον άλλο…

youweekly.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!