Τζένη Μπαλατσινού - Αποκάλυψη! Το νυφικό των 9.000 ευρώ και οι παραξενιές της παρουσιάστριας!
Τζένη Μπαλατσινού - Αποκάλυψη! Το νυφικό των 9.000 ευρώ και οι παραξενιές της παρουσιάστριας!


Μια αποκάλυψη θα σας κάνω σήμερα για την Τζένη Μπαλατσινού και τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια! Το νυφικό των 9.000 ευρώ και οι παραξενιές της! Αυτόπτης μάρτυρας τσάκωσε την Τζένη χτες στο Κολωνάκι, την ώρα που έβγαινε από atelier στην οδό Κανάρη!

Η Τζένη, έλαμπε από ευτυχία αφού ο έρωτας την έχει ομορφύνει κι άλλο! Η ίδια, τρέχει και δεν φτάνει, και σας θυμίζω ότι ο περίφημος γάμος, του οποίου η αγγελία έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, θα τελεστεί ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στον Ι.Ν Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό!

Το απόγευμα της Δευτέρας, λοιπόν, η Τζένη, έβγαινε με μια μελαχρινή φίλη της από το ατελιέ γνωστών σχεδιαστών και φίλων της και κάπως έτσι έγινε αντιληπτό το μεγάλο της μυστικό! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda'd blog, το νυφικό το οποίο ράβει, κοστίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ 9.000 ευρώ!

Ποσό που μπορεί να σας ακούγεται υπερβολικό, ωστόσο οφείλω να τονίσω ότι το πιο απλό νυφικό ξεκινάει από 1.000 ευρώ! Τα λίγο πιο grande έχουν περίπου 2.000 - 2.500 ευρώ, επομένως αυτό της Τζένης, που δεν μπορεί να είναι και όποιο και όποιο, κοστίζει περίπου 9.000!

Πώς θα είναι όμως το νυφικό; Σας έχω λεπτομέρειες! Το νυφικό θα είναι στενό, σε γραμμή χωρίς φρου- φρου και αρώματα, που θα αναδεικνύει όμως την σιλουέτα της! Στρας κλπ μην περιμένετε, δεν θα έχει, αφού δεν μπορεί να πάει στην εκκλησία υπερπαραγωγή.... δεν θέλει να δημιουργήσει κακές εντυπώσεις!

Μάλιστα, η Τζένη ζήτησε από το σχεδιαστικό δίδυμο, το νυφικό της να μην θυμίζει κανένα άλλο που έχουμε δει μέχρι σήμερα, οπότε όπως καταλαβαίνετε θα είναι και για εμάς έκπληξη! Τώρα, πώς θα προλάβουν να το ράψουν από την αρχή σε τόσο λίγο χρόνο, ένας Θεός ξέρει! Λογικό είναι λοιπόν, να υπάρχουν ήδη κάποια ξινισμένα μούτρα…

youweekly.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!