Λάρνακα: Άφησε το 40 ημερών μωρό της στο κρύο και έπινε μπίρες
Λάρνακα: Άφησε το 40 ημερών μωρό της στο κρύο και έπινε μπίρες


Σε άθλια κατάσταση εντόπισαν βρέφος, τα ξημερώματα της 15ης Δεκεμβρίου 2018, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», η 39χρονη μητέρα του από την Ρωσία, κρίθηκε ένοχη, μετά από ακροαματική διαδικασία, σε κατηγορίες έκθεσης και κακομεταχείρισης παιδιού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν ενώπιο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, η 39χρονη μητέρα άφησε το 40 ημερών βρέφος της εκτεθειμένο για ώρες στο κρύο, δίπλα στην ανοικτή μπαλκονόπορτα του διαμερίσματός, γεμάτο ακαθαρσίες και μελανιασμένο από το κλάμα, ενώ αυτή έπινε μπίρες.

Τα ρούχα και το πανί του ήταν γεμάτα ακαθαρσίες αφού είχε μια μέρα νά αλλαχτεί, όπως αναφέρθηκε. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα της κατηγορουμένης, μετά από παράπονα των γειτόνων.

Η κατηγορούμενη μύριζε έντονα αλκοόλ, είχε εμφανή συμπτώματα μέθης και με δυσκολία στεκόταν στα πόδια της. Σε διάφορα μέρη του διαμερίσματος υπήρχαν άδεια τενεκεδάκια μπίρας, αποτσίγαρα και σκουπίδια.

Οι αστυνομικοί άλλαξαν τα ρούχα του, το τάισαν και τότε αυτό ηρέμησε και αποκοιμήθηκε. Ειδοποιήθηκε λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας, που μετέφερε το ταλαιπωρημένο βρέφος στο Νοσοκομείο Λάρνακας για νοσηλεία. Η ποινή στην 39χρονη θα επιβληθεί στις 8 Μαΐου.

sigmalive.com


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!