«Είναι η τρίτη και τελευταία μου εγκυμοσύνη!», η δήλωση της πασίγνωστης τραγουδίστριας λίγες ώρες μετά τα ευχάριστα νέα!
«Είναι η τρίτη και τελευταία μου εγκυμοσύνη!», η δήλωση της πασίγνωστης τραγουδίστριας λίγες ώρες μετά τα ευχάριστα νέα!


Η γνωστή τραγουδίστρια εξηγεί ότι εκείνη και ο σύζυγός της δεν θα προσπαθήσουν για τέταρτο παιδί. Μετά τα νέα της εγκυμοσύνης και ότι θα γίνουν ξανά για τρίτη φορά γονείς, η 29χρονη λέει ότι αυτή θα είναι η τελευταία της εγκυμοσύνη!

Όταν το UsWeekly πέτυχε τη μέλλουσα μαμά στη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της ίσως υποβληθεί σε βαζεκτομή. Εκτός από αυτό όμως, μοιράστηκε με τους φίλους της ένα από τα συμπτώματα που έχει. Τις λιγούρες. Έχει πολλές λιγούρες και μάλιστα έχει προτίμηση στην ασιατική κουζίνα. «Ασιατική, Ιαπωνική, ο,τιδήποτε έχει να κάνει με αυτά. Θέλω να τρώω ο,τιδήποτε είναι αλμυρό!».

Η Jessie James είναι πολύ αγαπητή στο κοινό της. Πρόσφατα με τον αθλητή σύζυγό της ανακοίνωσαν τα νέα της εγκυμοσύνης μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσαν στο Instagram! «Ο Eric και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας το ότι θα γίνουμε για τρίτη φορά γονείς!», έγραψε κάτω από το αξιολάτρευτο βίντεο που δημοσίευσε στα social media και που τη δείχνει μαζί με την κόρη της Vivianne “Vivi” Rose, 3 ½ ετών και τον γιο της Eric “Bubby” Thomas II, 2 ετών, να λένε μαζί τα ευχάριστα νέα.

 

mothersblog.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!