Λουκάς Φουρλάς-Ηλέκτρα Φωτιάδου: Αγώνας ανθρωπιάς για την ζωή 5χρονου αγοριού
Λουκάς Φουρλάς-Ηλέκτρα Φωτιάδου: Αγώνας ανθρωπιάς για την ζωή 5χρονου αγοριού


Είναι οι γονείς που με πόνο ψυχής αποχαιρέτησαν πριν από λίγες μέρες το παιδί τους. Ο δημοσιογράφος Λουκάς Φουρλας και η Ηλέκτρα Φωτιάδου παρά τις δύσκολες ώρες που πέρασαν και παιρνούν δεν μπορούν να κλείσουν τα μάτια και με μια κίνηση ανθρωπιάς προσπαθούν να σώσουν τη ζωή ενός αγοριού πέντε χρόνων.

Μάλιστα, λίγες μέρες πριν «φύγει» η μικρής Άρτεμις, ο Λουκάς με ένα tweet του καλούσε τον κόσμο να στηρίξει οικονομικά τον μικρό San. «Ένα αγοράκι από το Νεπάλ το οποίο νοσηλεύεται στο παιδογκοολογικό χρειάζεται την οικονομική στήριξη όλων μας. Ας δείξουμε την ανθρωπιά μας» σημείωνε χαρακτηριστικά στις 17 Αυγούστου.

Το παιδάκι είναι από το Νεπάλ και ζει στην Κύπρο με την οικογένειά του τα τελευταία 4 χρόνια στην Κύπρο ενώ ο πατέρας του εργάζεται από το 2010 στην πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Κύπρο. Το αγοράκι που διαγνώστηκε με λευχαιμία στο Δελχί από το 2015 παλεύει μέχρι σήμερα ενώ αυτές τις μέρες υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία στη Γερμανία στο ιατρικό κέντρο Charite, όπου μετά την ολοκλήρωσή της θα υποβληθεί σε επέμβαση για μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Οι θεραπείες, η μεταμόσχευση και όλα τα έξοδα νοσηλείας και διαμονής της οικογένειας ξεπερνούν την οικονομική τους δυνατότητα αφού υπερβαίνουν τις €200,000. Τη μέρα της κηδείας της μικρής Άρτεμις Φουρλά πλήθος κόσμου έδινε τη δική του εισφορά στο Ίδρυμα Ελπίδα για παιδιά με λευχαιμία και καρκίνο. Ο Λουκάς και η Ηλέκτρα αποφάσισαν τα χρήματα από τις εισφορές να δοθούν στον Ελπίδα, δεσμεύοντάς τους ότι όλο το ποσό θα πάει για τις θεραπείες του μικρού, όπως και θα γίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι εισφορές από τον κόσμο συνεχίζονται και μάλιστα ξεπέρασαν τις €20.000.

Όσοι μπορούν ας συνδράμουν οικονομικά μέσω του ακόλουθου τραπεζικού λογαριασμού:
BANK OF CYPRUS PUBLIC COMPANY LTD, NICOSIA CYPRUS
A/C Holder: SAH CHANDRA KISHOR DONATION A/C FOR SANCHAL SAH
A/C: 357025819972

must.com.cy


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!