Έγκυος στο τέταρτο παιδί της, απολαμβάνει τις διακοπές της στο Ντουμπάι
Έγκυος στο τέταρτο παιδί της, απολαμβάνει τις διακοπές της στο Ντουμπάι


Την περασμένη βδομάδα αποκάλυψε ότι αυτή η χρονιά ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες για αυτήν.

Αυτές οι μέρες όμως τη βρίσκουν να απολαμβάνει την τέταρτη εγκυμοσύνη της στο Ντουμπάι, με όλη της την οικογένεια.

Η πρώην reality star φάνηκε να χαλαρώνει τόσο στην παραλία όσο και στο νερό, ενώ οι γιοι της απολάμβαναν τις χαρές που τους παρείχε το πολυτελές θέρετρο.

Η πρώην παίκτρια του Celebrity Big Brother φορούσε ένα μικροσκοπικό μπικίνι με κόκκινα, ροζ, πορτοκαλί και κίτρινα ζιγκ ζαγκ, με ένα σταυρωτό δέσιμο στο στήθος.

Φορούσε γυαλιά ηλίου και τα καστανα της μαλλιά δεν ήταν πιασμένα, όσο εκείνη μπαινόβγαινε στη θάλασσα για να δροσίζεται.

Επαιξε με νεροπίστολα με τους γιους της, ενώ ο αρραβωνιαστικός της έπαιζε με τον μικρότερο και γελούσαν δυνατά.

Εχει στεφθεί παλιότερα και Miss Great Britain, ενώ έχει ήδη τους Archie, 6 ετών, George, 5, και Harry, τριών, με τον πρώην σύζυγό της και ποδοσφαιριστή Jamie O'Hara, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2012 και χώρισε το 2014.

Η Danielle Lloyd παραδέχθηκε πριν λιγες μέρες ότι ήταν για πολύ καιρό στο κρεβάτι, στην αρχή της εγκυμοσύνης της, με ανυπόφορες ημικρανίες. Η 33χρονη, είναι πλέον μια χαρά, ενώ δήλωσε ότι έφταιγε μάλλον το στρες... Να σημειώσουμε ότι στις αρχες του χρόνου, έτρεχε και άλλη μία ιστορία στα μίντια για την Danielle, αφου ο πρώην της την κατηγόρησε ότι τον στεγνώνει οικονομικά, με μεγάλα χρηματικά ποσά, μέσω της διατροφής που έχει οριστεί για τα παιδιά τους.

Ο τωρινός της σύντροφος, Michael O'Neil, είπε, την κάνει να νιώθει ήρεμη και χαλαρή και είναι σίγουρα ο ιδανικός για εκείνη.

Η Danielle αναμένεται να γεννήσει τον Αύγουστο, το τέταρτο αγοράκι της, και όπως είπε θα το κάνει σε ζωντανή τηλεοπιική σύνδεση...mothersblog.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!