Σκάνδαλο-Βόμβα στο Survivor: Στην φόρα τα αποτελέσματα της αποχώρησης και έφευγε ο Κώστας (δείτε)
Σκάνδαλο-Βόμβα στο Survivor: Στην φόρα τα αποτελέσματα της αποχώρησης και έφευγε ο Κώστας (δείτε)


Ο Πάνος Αργιανίδης ήταν αυτός που αποχώρησε τελικά από το Survivor, ο οποίος ήταν προτεινόμενος με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Ο Πάνος Αργιανίδης, γνωστός και ως μάνατζερ ράγκμπι, μπορεί τις τελευταίες μέρες να έφτιαξε -ανεπιτυχώς- το προφίλ του στο Survivor, όμως τελικά, αποχώρησε.

Λέμε ανεπιτυχώς, γιατί μπορεί να ανέτρεψε το γνωστό hashtag στο twitter και να έβγαλε ένα πιο ήπιο προφίλ, όμως μας τα χάλασε μετά τη στιχομυθία του με τον ΒΟ, νομίζοντας πως οι κάμερες δεν τον γράφουν.

Στο θέμα μας όμως!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GossipLife.gr, ο Πάνος Αργιανίδης δεν ήταν αυτός, που έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor, σύμφωνα με τη γνώμη του κοινού.

Συγκεκριμένα, η σελίδα Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι, που ανέδειξε τον Πάνο Αργιανίδη -στη σελίδα χρωστάει και την προηγούμενη παραμονή του- έχει «ορκιστεί εκδίκηση» για την απώλεια του… αρχηγού μάνατζερ και ψάχνει στοιχεία για να ξεμπροστιάσει τον ΣΚΑΙ.

Έτσι λοιπόν, στην εν λόγω σελίδα αναρτήθηκε μια φωτογραφία ντοκουμέντο, που δείχνει πως ο παίκτης προς αποχώρηση δεν ήταν ο Πάνος αλλά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Δείτε τη φωτογραφία και… τα συμπεράσματα δικά σας:


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!