Mόλις Έσκασε: Βγήκε από το Νοσοκομείο ο Μάριος! Πότε θα επιστρέψει στην παραλία!
Mόλις Έσκασε: Βγήκε από το Νοσοκομείο ο Μάριος! Πότε θα επιστρέψει στην παραλία!


Τους λείπει και του λείπουν. Αλλά ο Μάριος Πρίαμος έδειξε ότι είναι «Μαχητής» κανονικός, δεν το βάζει κάτω και σύντομα θα είναι και πάλι μαζί τους.

Μπορεί εκείνος, μαζί με την Ειρήνη Κολιδά να ήταν τα δύο πρόσωπα από την ομάδα του Survivor που μόνο… φθηνά δεν τη γλίτωσαν από το τροχαίο που είχαν στους δρόμους του Άγιου Δομίνικου, το βανάκι που τους μετέφερε στο συμβούλιο του νησιού συγκρούστηκε με άλλο όχημα, που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Η μεν Ειρήνη, εξαιτίας των σπασμένων της πλευρών, ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, μιας και η σωματική της κατάσταση δεν της επιτρέπει να αγωνιστεί εκ νέου. Ωστόσο, η personal trainer βρίσκεται ακόμα και διαμένει σε ξενοδοχείο του εξωτικού νησιού, μετρώντας μέρες και ώρες για να κάνει βαλίτσα και να γυρίσει στους δικούς της και το γιο της που τόσο ανυπομονεί να αγκαλιάσει. Για να γίνει κάτι τέτοιο, μένει να πάρει και το «οκ» των γιατρών, που μέχρι στιγμής δεν της επιτρέπουν να μπει σε αεροπλάνο και να κάνει το ταξίδι των 20 ωρών.

Αντίθετα, το ταξίδι αυτό δεν θα χρειαστεί να το κάνει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο δεύτερος πιο… χτυπημένος της ομάδας, που έχει τραύμα στην κλείδα του.

Ο Μάριος ταλαιπωρείται ακόμα και δεν μπορεί να επιστρέψει στην παραλία που είναι η ομάδα με τον νεοεισαχθέντα σε αυτή, Γιάννη Σπαλιάρα και θα χρειαζόταν να αναρρώσει για τουλάχιστον 10 ημέρες.

Και το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε, μιας και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Μάριος πήρε εξιτήριο!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες, ο Μάριος έχει ήδη βγει από το νοσοκομείο και έχει μεταφερθεί σε ξενοδοχείο, όπου φυσικά θα συνεχίσει να παρακολουθείται από γιατρούς και να του παρέχεται η ιατρική περίθαλψη που απαιτείται.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, πρόκειται για το ίδιο ξενοδοχείο στο οποίο βρίσκεται η Ειρήνη Κολιδά μέχρι να είναι σε θέση να ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα και όπως μας μετέφεραν «πλέον ο ένας θα κάνει παρέα στον άλλο, θα μπορούν να κάνουν μαζί τις βόλτες τους, να τρώνε! Θα κάνουν λίγες διακοπές στον Άγιο Δομίνικο».Star.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!