Χριστιάνα Αριστοτέλους: Στην κηδεία της μητέρας του Κυριάκου Πελεκάνου
Χριστιάνα Αριστοτέλους: Στην κηδεία της μητέρας του Κυριάκου Πελεκάνου


Με δάκρυα στα μάτια και με έναν επικήδειο λόγο που λύγισε τους πάντες είπε ο Κυριάκος Πελεκάνος στην αγαπημένη του μητέρα.  Ο Ιερός Ναός της Παναγιάς γέμισε από συγγενείς, φίλους και γνωστούς θέλοντας να πουν το τελευταίο "αντίο" στην Χρυστάλλα Πελεκάνου που "έφυγε" από τη ζωή το Σάββατο το πρωί. 
Ντυμένοι όλοι στα μαύρα και με τα δυο της παιδιά, τον Κυριάκο και τη Μαρία να δείχνουν πιο καταβεβλημένοι από ποτέ, μη θέλοντας να πιστέψουν πως έχασαν ότι πιο πολύτιμο είχαν, δεν άφηναν κανένα ασυγκίνητο. 
Αρκετοί επώνυμοι φίλοι του Κυριάκου συμπαραστάτες σε αυτή την δύσκολη στιγμή ενώ δίπλα του η αγαπημένη του Τατιάνα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη να μην μπορεί να κρατήσει τον πόνο που είχε μέσα της. 
"Στο καλό μαμά.... Ήθελα να με συνοδέψεις στο γάμο μου, ήθελα να κρατήσεις στην αγκαλιά σου τον μικρό Κρίστιαν που έρχεται (τον γιο του) όμως ξέρω θα το κάνεις από εκεί ψηλά..." και τα λόγια του τρεμόβγαιναν από τα χείλη του. 
Σύμφωνα με το showtime-cy.blogspot εκεί, σε μια γωνιά είδαμε και την Χριστιάνα Αριστοτέλους να βουρκώνει  - όπως και όλοι μας - σε κάθε λέξη του Κυριάκου, η οποία δεν θα μπορούσε να μην πει κι εκείνη το τελευταίο "αντίο" στην Χρυστάλλα, την γυναίκα που είχε γνωρίσει και που για κάποιο χρονικό διάστημα πέρασαν όμορφες στιγμές.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!