Τα τρυφερά φιλιά στα χείλη του Γουίλι από το Survivor με την αγαπημένη του στην Θεσσαλονίκη!
Τα τρυφερά φιλιά στα χείλη του Γουίλι από το Survivor με την αγαπημένη του στην Θεσσαλονίκη!


Δύο περίπου εβδομάδες μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, ο πρώην παίκτης των Μαχητών φαίνεται να επανέρχεται σιγά σιγά στους ρυθμούς της καθημερινότητάς του, που μοιράζεται με το άλλο του μισό, την πανέμορφη σύντροφό του Όλγα Λιάπη.

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο μαζί, όπου μεταξύ άλλων απόλαυσε και τη βόλτα του στην παραλία της Θεσσαλονίκης, καθώς η συμπρωτεύουσα είχε «φορέσει» τα γιορτινά της ενόψει της στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου και ο φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει…Δύο περίπου εβδομάδες μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, ο πρώην παίκτης των Μαχητών φαίνεται να επανέρχεται σιγά σιγά στους ρυθμούς της καθημερινότητάς του, που μοιράζεται με το άλλο του μισό, την πανέμορφη σύντροφό του Όλγα Λιάπη.

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο μαζί, όπου μεταξύ άλλων απόλαυσε και τη βόλτα του στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Δείτε εδώ τις φωτογραφίες


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!