Διάσημη τραγουδίστρια έγινε μαμά για πρώτη φορά [photos]
Διάσημη τραγουδίστρια έγινε μαμά για πρώτη φορά [photos]


Η διάσημη τραγουδίστρια όπως κατάφερε να κρατήσει κρυφό το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης της από τις κάμερες και τους δημοσιογράφους, έτσι έκανε και με τη γέννα της.

Η Σέριλ γνώρισε τον τραγουδιστή των One Direction, Λίαμ Πέιν στις οντισιόν του X Factor το 2010 όταν αυτός ήταν διαγωνιζόμενος και αυτή κριτής. Φυσικά τότε δεν συνέβη τίποτε μεταξύ τους καθότι ο Λίαμ ήταν μόνο 14 ετών και αυτή 24, ωστόσο όταν ξαναβρέθηκαν το 2015 ανακάλυψαν ότι μάλλον ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλο, και η εγκυμοσύνη της Σέριλ το επιβεβαίωσε. Δείτε παλιότερη φωτογραφία του ερωτευμένου ζευγαριού.

Και ενώ όλοι οι θαυμαστές τους μέτραγαν τις μέρες και πίστευαν ότι η 33χρονη τραγουδίστρια γέννησε μέσα Μαρτίου και απλώς δεν το ανακοινώνει, ωστόσο ο πελαργός έφτασε στις 22 του μήνα όπως μας ενημέρωσε η ίδια χτες και έφερε αγόρι. Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram όπου εικονίζεται ο τρυφερός μπαμπάς αγκαλιά με το νεογέννητο γιο του. «Την Τετάρτη 22 Μαρτίου, ο Λίαμ και εγώ γίναμε γονείς σε ένα απίστευτα όμορφο, υγιές αγόρι, που ζυγίζει 3,5 κιλά και μοιάζει σαν όνειρο. Παρόλο που δεν έχει ακόμη όνομα μας έχει ήδη κλέψει τις καρδιές. Είμαστε όλοι τρελά ερωτευμένοι και παράφορα ευτυχισμένοι για τη μικρή του άφιξη» λέει η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία και μπορείτε να την δείτε εδώ.womenonly.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!