Συγκλονίζει ο ιερέας του τραγικού πατέρα, που έχασε τη γυναίκα και το παιδί του στο τροχαίο
Συγκλονίζει ο ιερέας του τραγικού πατέρα, που έχασε τη γυναίκα και το παιδί του στο τροχαίο


Ο ιερέας που πάντρεψε τον Υπάτιο Πατμανόγλου με την Αποστολία και βάπτισε τον μικρό τους, λίγο πριν τελέσει την κηδεία μίλησε στην Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»!

«Εγώ πάντρεψα τα παιδιά και βάφτισα και τον Παύλο. Είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις, φιλικές και πνευματικές. Ήμουν από τους πρώτους που έμαθαν αυτό το τραγικό συμβάν. Από την Κυριακή είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Πρέπει να ήταν γύρω στις 16:15, όταν μου τηλεφώνησε ο Υπάτιος. Εγώ έμεινα άναυδος και πέρασαν δέκα λεπτά μέχρι να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει. Νόμιζα πως ήταν μεθυσμένος και τα έλεγε όλα αυτά. Πραγματικά δεν καταλάβαινα γι’ αυτό και αμέσως πήρα τηλέφωνο τον αδερφό του τον Νίκο όπου δυστυχώς μου επιβεβαίωσε το τραγικό συμβάν» είπε και συνέχισε να λέει ο ιερέας:

«Ο Υπάτιος μου είπε χαρακτηριστικά πατέρα μου, μπήκα στην τουαλέτα και όταν βγήκα είδα το αυτοκίνητό μου να φλέγεται και την γυναίκα και το παιδί μου να καίγονται. Εκείνη την ώρα του είπα κουράγιο αδερφέ στάσου στα πόδια σου. Είναι ένας άνθρωπος καλλιεργημένος που με θάρρος και παλληκαριά αντιμετωπίζει το πένθος του. Όχι μόνο ο Υπάτιος αλλά και ολόκληρη η οικογένεια. Είναι ευσεβείς άνθρωποι και πιστεύουν στην ανάσταση και την αιωνιότητα».

gossip-tv.gr


 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!