Μοντέλο απαντά στα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες θηλασμού του 16 μηνών γιου της
Μοντέλο απαντά στα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες θηλασμού του 16 μηνών γιου της


Μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram στάθηκε αφορμή για να προκαλέσει προκαλέσει τα αρνητικά σχόλια των follower της.

Στη φωτογραφία η ίδια φαίνεται να θηλάζει τον 16 μηνών γιο της, κάτι που δεν κάνει άλλωστε πρώτη φορά. Όποιος ρίξει μια γρήγορη ματιά στον λογαριασμό της στο Insagram, θα παρατηρήσει ότι υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες που τη δείχνουν να θηλάζει τον γιο της. Μάλιστα δηλώνει υπέρμαχος του θηλασμού, παρακινώντας και άλλες μαμάδες να θηλάσουν τα παιδιά τους.

Αυτή την καλοπροαίρετη κίνησή της όμως, αρκετοί από τους ακολούθους της, την είδαν αρνητικά σχολιάζοντας, τη φωτογραφία ως "Απαράδεκτη".

«Δεν θα ήθελα να δω το στήθος της μητέρας μου, πολύ περισσότερο με το στόμα μου σε αυτό» έγραψε ο χρήστης κάτω από τη φωτογραφία συμπληρώνοντας, «Μια τέτοια κίνηση δείχνει μόνο εγωισμό. Οι μητέρες δεν νοιάζονται για τα παιδιά τους, αλλά μόνο για το πώς θα τραβήξουν την προσοχή και περισσότερους followers».

Αν και κάποιοι έσπευσαν να πάρουν το μέρος της Nadine Muller, η ίδια δεν άφησε το θέμα να περάσει έτσι, δίνοντας απάντηση στους επικριτές της, μέσα από ένα βίντεο που δείχνει σχεδόν όλες τις φωτογραφίες θηλασμού που έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Trolls αν παρακολουθούσατε έστω και λίγο τον λογαριασμό μου θα παρατηρούσατε ότι λατρεύω το ταξίδι του θηλασμού και είμαι πολύ ικανοποιημένη και παθιασμένη με αυτό. Ο Madden είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου. Παρά τις μεγάλες προσπάθειες της Πολιτείας υπάρχει ακόμη το ταμπού του θηλασμού και αυτά τα αρνητικά σχόλια σήμερα στα social media moy αυτό έδειξε για ακόμη μια φορά.

Αρχικά δεν υπάρχει τίποτε «περίεργο» ή «απαίσιο» σε αυτές τις φωτογραφίες και δεν υπάρχει καμία διαφορά με το να χρησιμοποιώ το στήθος μου για να ταΐσω το παιδί με μου με κάποιον που χρησιμοποιεί ένα κουτάλι για να φάει. Δεύτερον, όσο για τις επιλογές μια μαμάς, θα συμφωνήσω μόνο με το γεγονός ότι η κάθε μαμά κάνει τις δικές της επιλογές, είτε είναι σωστές ή λανθασμένες. Αντί να κρύβεται θα πρέπει να έχει την υποστήριξη και τον σεβασμό των άλλων.

Ποια είναι η αλήθεια; Οι μαμάδες δεν δημοσιεύουν μια φωτογραφία θηλασμού ή βίντεο για να τραβήξουν την προσοχή των άλλων ή τη δημοσιότητα. Δεν δημοσιεύουν αυτή τη φωτογραφία για να πάρουν θέση ενάντια σε άλλες απόψεις. Δεν δημοσιεύουν αυτές τις φωτογραφίες επειδή πιστεύουν ότι ο θηλασμός είναι ο μόνος τρόπος σίτισης του παιδιού τους.

[melinamuller4]

Δημοσιεύουν αυτές τις φωτογραφίες επειδή νιώθουν υπερήφανες για αυτό που κάνουν και επειδή θέλουν και οι άλλες μαμάδες να νιώθουν ότι τις αποδέχονται, ότι τις υποστηρίζουν και ότι τις σέβονται. Για αυτό το λόγο μαμάδες, να γνωρίζετε ότι είναι εντάξει και για την ακρίβεια περισσότερο από εντάξει, να γιορτάζετε τον θηλασμό των παιδιών σας με όποιο τρόπο θέλετε εσείς. Μοιραστείτε φωτογραφίες και αφήστε τις άλλες μαμάδες να μάθουν ότι είτε θηλάζεις το παιδί σου είτε του δίνεις μπιμπερό είναι μια όμορφη πράξη που ενισχύει τον δεσμό ανάμεσα σε εσάς και το παιδί σας!».

Τέλος, καλό είναι να αναφέρουμε ότι πολλές ήταν οι μητέρες που υποστήριξαν την Nadine και επιτέθηκαν στον επικριτή της προειδοποιώντας τον να «σταματήσει τα άχρηστα σχόλια εναντίων της και εναντίων όλων των γυναικών» αλλιώς όπως χαρακτηριστικά έγραψαν, «Όλες οι μητέρες μαζί θα σε καταραστούμε».mothersblog.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!