Με αυτή τη συγκλονιστική φωτογραφία ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς!
Με αυτή τη συγκλονιστική φωτογραφία ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς!


Αυτό το ζευγάρι... έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους, όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας και προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί, ότι δεν πρέπει να χάνουν τις ελπίδες τους.

Η Λόρεν Γουόκερ είναι έγκυος σε δίδυμα και αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της με την παρακάτω φωτογραφία: δύο φορμάκια που γράφουν "άξιζε η αναμονή" και γύρω τους... 452 σύριγγες!

Πρόκειται για όλες τις σύριγγες που χρησιμοποίησε, μέχρι να καταφέρει τελικά να μείνει έγκυος.

"Προσευχόμασταν 953 ημέρες, 452 σύριγγες, χιλιάδες δάκρυα, δύο εξωσωματικές, τρεις αποτυχημένες εμβρυομεταφορές και... ο Θεός", έγραψε στη... λεζάντα η 28χρονη.

"Όταν αρχίσαμε τις προσπάθειες, γνωρίζαμε ότι θα δυσκολευτούμε, λόγω του προβλήματος μου. Αποφασίσαμε να κάνουμε εξωσωματική, περιμένοντας ότι θα έχει αποτέλεσμα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τον Σεπτέμβριο του 2014 έχασε δύο έμβρυα. Ύστερα από ακόμα μια θεραπεία, τρεις μήνες αργότερα, έχασα άλλα δύο έμβρυα. "Είναι καθήκον κάθε μητέρας να προστατεύει τα παιδιά της και να φροντίζει για την ασφάλεια τους. Και κάθε φορά που τα έβαζαν μέσα μου, εγώ δεν μπορούσα να το κάνω", έλεγε κλαίγοντας.

Το ζευγάρι βρήκε τη δύναμη να κάνει ακόμα μια απόπειρα... αλλά χωρίς αποτέλεσμα. "Πήγε στην κρεβατοκάμαρα να πάρει τηλέφωνο. Βγήκε έξω, με κοίταξε και μου είπε "λυπάμαι αγάπη μου". Έπεσα στην αγκαλιά του, κλαίγοντας. Είχα διαλυθεί".

Ήδη είχαν ξοδέψει 30.000 δολάρια σε θεραπείες. Τον Μάιο του 2016, αποφάσισανα αφήσουν το Χιούστον και να μετακομίσουν στο Τέξας. Πήραν δάνειο 14.000 δολαρίων και τον περασμένο Οκτώβριο, άρχισαν ξανά τις προσπάθειες... Δεν το είχαν πει σε κανέναν, μέχρι τα Χριστούγεννα, που επιτέλους είχαν ευχάριστα νέα! Θα γίνονταν γονείς!


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!