7χρονη ζήτησε δουλειά στη Google! Δείτε τη θεϊκή απάντηση από τον CEO της Google
7χρονη ζήτησε δουλειά στη Google! Δείτε τη θεϊκή απάντηση από τον CEO της Google


Το πρώτο γράμμα που έγραψε στη ζωή της ήταν στον Άγιο Βασίλη. Το δεύτερο ήταν στη Google, ζητώντας δουλειά. Η 7χρονη Κλόι Μπρίτζουοτερ από το Χέρτφορντ στην Αγγλία, έστειλε επιστολή στον τεχνολογικό κολοσσό Google ζητώντας να καλύψει μία θέση εργασίας, και έλαβε απάντηση από τον ίδιο τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Σούνταρ Πιτσάι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κλόι ρώτησε τον πατέρα της, πωλητή ανταλλακτικών ψυγείου για τη δουλειά του. Προφανώς μη εντυπωσιασμένη, τον ρώτησε αν θα ήθελε να δουλεύει κάπου αλλού και εκείνος της είπε ότι στη Google θα ήταν πολύ καλά. Της έδειξε φωτογραφίες από τα γραφεία της εταιρείας στη Σίλικον Βάλεϊ και η μικρή ενθουσιάστηκε βλέποντας τα χρώματα, τα πουφ και τα αμαξίδια που χρησιμοποιούν για εσωτερικές μετακινήσεις. Έγραψε λοιπόν την ακόλουθη επιστολή:

Aγαπητό αφεντικό της Google,
To όνομά μου είναι Κλόι και όταν είμαι μεγαλύτερη θα ήθελα να δουλέψω στην Google. Θέλω επίσης να δουλέψω σε ένα εργοστάσιο σοκολάτας και να κολυμπήσω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πηγαίνω κολύμβηση κάθε Σάββατο και Τρίτη. Ο μπαμπάς μου, μου είπε ότι θα μπορώ να κάθομαι σε τεράστια πουφ, να κατεβαίνω τσουλήθρες και να οδηγώ go karts αν θα δουλεύω στη Google. Moυ αρέσουν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και έχω επίσης τάμπλετ και παίζω παιχνίδια. Ο μπαμπάς μου μου έδωσε ένα παιχνίδι όπου μετακινώ ένα ρομπότ πάνω-κάτω σε τετράγωνα, είπε ότι θα μου κάνει καλό να μάθω τους υπολογιστές. Ο μπαμπάς είπε ότι θα μου πάρει έναν υπολογιστή μία ημέρα. Είμαι 7 χρονών και οι δάσκαλοί μου λένε στη μαμά και τον μπαμπά ότι είμαι καλή στην τάξη και ότι είμαι καλή στην ορθογραφία, την ανάγνωση και την αριθμητική. Ο μπαμπάς μου είπε ότι αν συνεχίσω να είμαι καλή και να μαθαίνω μία μέρα θα μπορώ να δουλέψω στη Google. H αδελφή μου η Χόλι είναι επίσης πολύ έξυπνη αλλά της αρέσουν οι κούκλες και να μεταμφιέζεται γιατί είναι 5 χρονών. Ο μπαμπάς μου, μου είπε να κάνω αίτηση για μία δουλειά στη Google. Δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αυτό, άλλα είπε ότι ένα γράμμα είναι αρκετό προς το παρόν. Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το γράμμα μου, έχω στείλει μόνο ένα ακόμη γράμμα, και αυτό ήταν στον Άγιο Βασίλη. Αντίο.
Κλόι Μπρίτζουοτερ, 7 ετών

Ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Σούνταρ Πιτσάι, ανέλαβε να απαντήσει προσωπικά:

Aγαπητή Κλόι,
Σε ευχαριστώ πολύ για το γράμμα σου. Χαίρομαι που σου αρέσουν οι υπολογιστές και τα ρομπότ και εύχομαι να συνεχίσεις να μαθαίνεις πράγματα για με την τεχνολογία. Νομίζω πως αν συνεχίσεις να εργάζεσαι σκληρά και να ακολουθείς τα όνειρά σου θα μπορέσεις να πετύχεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου - από το να δουλέψεις στη Google, μέχρι να διαγωνιστείς στη κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα της κολύμβησης. Ανυπομονώ να λάβω την αίτηση σου για εργασία όταν τελειώσεις το σχολείο! :)
Ό,τι καλύτερο σε σένα και την οικογένειά σου.
Με εκτίμηση,
Σούνταρ Πιτσάι
Διευθύνων Σύμβουλος


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!