Η έγκυος σταρ του Grey's Anatomy μας αποκαλύπτει πότε κλωτσάει το μωρό!
Η έγκυος σταρ του Grey's Anatomy μας αποκαλύπτει πότε κλωτσάει το μωρό!


H Camilla Luddington είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και πριν λίγες μέρες, παρέα με την συμπρωταγωνίστριά της Ellen Pompeo μιμήθηκαν την επική πλέον φωτογραφια της Beyonce με την οποία η σταρ ανακοίνωσε πως περιμένει δίδυμα.

Η Camilla μοιράστηκε το βίντεο και τη φωτογραφία στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και ήταν απολαυστικά.

Πέρα από αυτό, κοσμεί το εξώφυλλο του Fit Pregnancy για τον Μάρτιο και σε μία απολαυστική συνέντευξη περιγράφει πως είναι να είσαι στην πραγματικότητα έγκυος, αλλά να μην είναι ο ρόλος!

«Ο χαρακτήρας μου δεν είναι έγκυος και το μεγάλο μου άγχος είναι να μην τρίβω την κοιλιά μου στα γυρισματα! Οταν το χέρι μου πάει αυτόματα εκει, ο σκηνοθέτης μου κάνει νόημα και σταματάω» δήλωσε η ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας «Κάποια στιγμή θα πρέπει να διορθώνουν την εικόνα με υπολογιστές. Για τότε τους έχω παρακαλέσει να μου φτιάξουν φανταστικούς κοιλιακούς!»

Οσο για τη μικρή στην κοιλιά της, η μέλλουσα μαμά είπε ότι όταν ακούει Beyonce, δε σταματάει να κλωτσάει! Το μόνο που δεν ξέρει, είναι  αν οι κλωτσιές σημαίνουν «Ναι, φανταστικό τραγούδι» ή «Θεέ μου σε παρακαλώ πες στη μαμά να σταματήσει να τραγουδάει!»

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο της παρωδίας της φωτογράφισης της Beyonce με την Ellen Pompeo σε σκηνοθετική έξαρση!

mothersblog.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!