Στέλιος Χανταμπάκης: Το μήνυμά του λίγο πριν φύγει για το Survivor και το βίντεο του γιου του που συγκινεί
Στέλιος Χανταμπάκης: Το μήνυμά του λίγο πριν φύγει για το Survivor και το βίντεο του γιου του που συγκινεί


Η ξαφνική αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από την εκπομπή του Epsilon, «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και η ένταξή του στο Survivor ξάφνιασε και δημιούργησε αναταραχή. Ο παρουσιαστής με ένα μήνυμα στο Instagram και την τελευταία του… φωτογραφία για το επόμενο διάστημα εξηγεί πότε και πώς έγινε η πρόταση από τον ΣΚΑΙ και γιατί είπε το «ναι».

«Σας φιλώ σας αγαπώ και να θυμάστε ότι..είτε κάτσω 1 εβδομάδα είτε 5 μήνες,όταν γυρίσω έχουμε πολλά να κάνουμε ΠΑΡΕΑ..τηλεοπτικά… να μου προσέχετε όλοι το #mamoisbabakis την @olgapiliaki και τη μικρή μας #malenababaki όλα γίνονται για αυτούς που αγαπώ! #hantampakakia #survivorgreece2017#adidasgr #santodomingo», έγραψε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής δείχνοντας πως βασικός λόγος της απόφασής του είναι η οικογένειά του και το μέλλον τους.

Ενώ μία ώρα αργότερα ο Στέλιος Χανταμπάκης ανέβασε ακόμα ένα βίντεο με το γιο του, Μανώλη, ο οποίος εξηγούσε τι θα κάνει ο μπαμπάς του στο Survivor αλλά και το τι πρέπει να κάνει ο ίδιος που θα μείνει πίσω και θα είναι ο… «προστάτης» της οικογένειας. Δείτε το τρυφερό βίντεο


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!