Ο μπαμπάς της Beyonce μόλις αποκάλυψε το φύλο των μωρών και δεν άρεσε καθόλου στην τραγουδίστρια
Ο μπαμπάς της Beyonce μόλις αποκάλυψε το φύλο των μωρών και δεν άρεσε καθόλου στην τραγουδίστρια


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η top είδηση της εβδομάδας που μας πέρασε ήταν αυτή της ανακοίνωσης από την Beyonce πως θα γίνει ξανά μανούλα και μάλιστα σε δίδυμα. Η φωτπγραφία της στο Instagram έσπασε κάθε ρεκόρ και μέσα σε λίγες ώρες μόνο έγινε η πιο δημοφιλής, αφήνοντας το ρεκόρ της Selena Gοmez στη δεύτερη θέση.

Κι ενώ η Beyonce δεχόταν ευχές και συγχαρητήρια, ο μπαμπάς της μάλλον έκανε κάτι που δεν έπρεπε, αφού αποκάλυψε το φύλο των μωρών. Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της κόρης του ο Matthew Knowles τρομερά ενθουσιασμένος σε συνέντευξη του είπε: «Είμαι απίστευτα περήφανος και χαρούμενος και για εκείνη και τον Jay. Η Blue Ivy πρόκειται να αποκτήσει αδερφούς και αδερφές. Είναι κατενθουσιασμένη», αφήνοντας να εννοηθεί πως η Queen B έχει ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Όλοι οι θαυμαστές της φυσικά, ακούγοντας αυτή την είδηση αμέσως κατάλαβαν αυτό. Βέβαια το λαθάκι του μπαμπά της ίσως να μην ξάφνιασε και πολλούς, αφού μία πηγή πολύ κοντά στο ζευγάρι ανέφερε πως η Beyonce και ο Jay Z διάλεξαν ένα θηλυκό και ένα αρσενικό έμβρυο κατά τη διάρκεια της εξωσωματικής διαδικασίας.

«Η Beyonce δυσκολευόταν να συλλάβει με φυσικό τρόπο, έτσι ήταν μία εύκολη απόφαση και για τους δύο να διαλέξουν την εξωσωματική», συνέχισε η ίδια πηγή. Της χάλασε την έκπληξη όμως ο μπαμπάς.queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!