Συγκλονιστική αποκάλυψη Κύπριου παρουσιαστή: Η γυναίκα του δεν τον αφήνει να δει τον γιό του
Συγκλονιστική αποκάλυψη  Κύπριου παρουσιαστή: Η γυναίκα του δεν τον αφήνει να δει τον γιό του


Με ένα συγκλονιστικό ποστ στα social media ο Κύπριος παρουσιαστής-αθλητικογράφος Πάνος Παναγιώτου κάνει γνωστό σε όλο τον κόσμο τον εφιάλτη που ζει τον τελευταίο ένα μήνα. Η πρώην σύζυγος του δεν τον αφήνει να δει τον μονάκριβο γιό τους Φοίβο παρά το διατακτικό που υπάρχει απο το δικαστήριο και δεν μπορεί προς το παρών κανείς και καμιά εξουσία να κάνει κάτι. Μάλιστα είναι ιδιαίτερα αγχωμένος επειδή δεν έχει κανένα νέο του γιού του εδώ και ένα μήνα.  

«Αύριο συμπληρώνεται ένας μήνας από την τελευταία φορά που έχω δει τον γιο μου. Από την Πρωτοχρονιά και έπειτα η μητέρα αρνείται να τηρήσει το διάταγμα που εξέδωσε το Οικογενειακό Δικαστήριο στις 24/12/2016 το οποίο είναι ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΟ και αναφέρει ρητά ότι δύο φορές την εβδομάδα θα πρέπει να παραλαμβάνω τον γιο μου από την οικία της πρώην συζύγου μου και να τον έχω μαζί μου με την δική μου οικογένεια με τους δικούς μου φίλους για κάποιες ώρες. Το διάταγμα αυτό δεν έχει τηρηθεί ποτέ και ποτέ η μητέρα του δεν τήρησε ούτε αυτό, ούτε κανένα από τα άλλα διατάγματα που έχει εκδώσει το Οικογενειακό Δικαστήριο. Απεναντίας όταν πηγαίνω μαζί με την μητέρα μου ή την αδερφή μου να παραλάβω τον γιο μου στέκεται στο παράθυρο του διαμερίσματος που διαμένει και μαζί με την μητέρα της μας χλευάζουν. Για άλλη μια φορά έχουν γίνει δέκα περίπου καταγγελίες στην αστυνομία η οποία δηλώνει ότι δεν μπορεί να παρέμβει αν δεν διαταχθεί ουσιαστικά από το δικαστήριο(άρα ουσιαστικά το ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΟ που αναγράφεται στο διάταγμα είναι διακοσμητικό). Έχουν γίνει για άλλη μια φορά οι απαραίτητες καταγγελίες στο Οικογενειακό Δικαστήριο, όπου…. Κάποια ίσως στιγμή εκδικαστούν. 
Το χειρότερο απ όλα την συγκεκριμένο στιγμή είναι πως εδώ και ένα μήνα δεν ξέρω καν πως είναι ο γιος μου αφού πέρα του ότι γίνεται παρακοή στο διάταγμα, η μητέρα του δεν απαντά στα τηλέφωνα μου ούτε στα μηνύματα μου που ρωτώ για την υγεία του γιου μου. Πέρα απ αυτό τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς αφού η μητέρα του παιδιού δεν απαντά ούτε καν στα τηλέφωνα της Αστυνομίας, ούτε και του Γραφείου Ευημερίας. Όλοι έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και ενώ κατανοούν το πόσα ψυχολογικά προβλήματα πρέπει να έχει αποκτήσει αυτό το μωρό, περιμένουν την απόφαση του Δικαστηρίου για να παρέμβουν. 
Απευθύνομαι στον έντιμο Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνά Νικολάου τον οποίο άκουσα πολύ προσεκτικά στις σημερινές του τοποθετήσεις για εκσυγχρονισμό του Οικογενειακού Δικαίου. Κύριε Νικολάου αφού όλα αυτά τα σώματα και φορείς(αστυνομία , Γραφείο Ευημερίας κλπ) δηλώνουν αναρμόδια να παρέμβουν σε μια κατά συρροή παρακοή διατάγματος τότε γιατί πρέπει εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες να πρέπει να πληρώνουμε και για αυτούς τους φορείς και τις υπηρεσίες! Επίσης απ ότι γνωρίζω στα 20 χρόνια που είμαι στην Δημοσιογραφία η λέξη ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΟ όταν αναφέρεται σε διάταγμα σημαίνει ότι ΔΙΑΤΑΣΣΕΤΑΙ η εκτέλεση αυτού του διατάγματος.
Εδώ και 2.5 χρόνια πληρώνω τις διατροφές μου κύριοι γιατί πρώτο τις έχει ανάγκη ο γιος μου και δεύτερο γιατί το διάταγμα που έχει βγει για τις διατροφές είναι διατακτικό και να δεν πληρώσω ένα μήνα θα πάω φυλακή. 
Έχω κουραστεί να απευθύνομαι στους αρμόδιους. Έχω κουραστεί να πρέπει εγώ να λύσω τα όποια ψυχολογικά προβλήματα ή αισθήματα μίσους έχει η μητέρα αυτού του παιδιού που έχουν σκοτώσει τον πατέρα μου, έχουν διαλύσει μια ολόκληρη οικογένεια και πάνω απ όλα έχουν διαλύσει μια αθώα και ανυπεράσπιστη ψυχή.
Η μόνο ελπίδα πλέον είστε εσείς!! Ο απλός κόσμος!! Οι φίλοι μου!! Οι γνωστοί μου!! Οι σωστοί γονείς!!
Στις 14 Φεβρουαρίου είναι τα τρίτα γενέθλια του γιου μου και ταυτόχρονο είναι η μέρα που πρέπει βάση διατάγματος να έχω τον γιο μου στο σπίτι μου. Καλώ όλους εσάς την συγκεκριμένη μέρα στις 3 το απόγευμα μέχρι τις 6 να γιορτάζουμε για άλλη μια χρονιά τα γενέθλια του ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑ όπως κάναμε και πέρσι και μαζί να πάμε να παραλάβουμε τον γιο μου όπως αναγράφεται στο διάταγμα του Οικογενειακού Δικαστηρίου.
ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.|


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!