Συλλεκτικό- Ελένη Μενεγάκη: Οι εντυπωσιακές βαπτίσεις των παιδιών της! (Photos)
Συλλεκτικό- Ελένη Μενεγάκη: Οι εντυπωσιακές βαπτίσεις των παιδιών της! (Photos)


Βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και μαμά 4 παιδιών.

Η βάπτιση του Άγγελου Ιωάννη έγινες στις 22 Σεπτεμβρίου 2003. Η Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος βαπτίζουν τον 10 μηνών γιο τους, Άγγελο – Ιωάννη. Νονοί του μικρού Άγγελου, η Νατάσα Θεοδωρίδου και Ανδρέας Φουστάνος, ενώ το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι του χώρου του showbiz κάνοντας λαμπερή εμφάνιση. Το χρώμα που επικράτησε στο στολισμό ήταν το μπλε.Η δεξίωση δόθηκε στο «Πεντελικόν» και οργανώθηκε από την παρουσιάστρια ως την τελευταία λεπτομέρεια. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μεταξύ άλλων τον Χάρη Ρώμα, τη Νίκη Κάρτσωνα, τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Γιώργο Τσαλίκη, την Σοφία Αλιμπέρτη, τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τη Μιμή Ντενίση κ.άλλους.

Η βάπτιση της Λάουρας έγινε τον Ιούνιο του 2006. Η Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος βαπτίζουν την κόρη τους Λάουρα στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στον Άγιο Στέφανο. Νονός της μικρής Λάουρας ο ζωγράφος Άγγελος. Η Ελένη Μενεγάκη, συγκινημένη, δεν άφησε στιγμή από την αγκαλιά της τη νεοφώτιστη που μπορεί να έκλαψε πολύ κατά τη διάρκεια της βάπτισης, ωστόσο έκλεψε την παράσταση μέσα στα κατάλευκα βαπτιστικά της ρούχα. Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε ένα ροζ, άκρως θηλυκό φόρεμα. Το «παρών» στα λαμπερά βαπτίσια έδωσαν εκπρόσωποι του χώρου της τηλεόρασης, της πολιτικής, των επιχερήσεων και του θεάματος: Δημήτρης Κοντομηνάς, Νίκος Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Κίμ Κίλιαν, Δέσποινα Βανδή, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Αυτιάς, Έλλη Κοκκίνου, Φοίβος, Ανδρέας Μικρούτσικος και άλλοι.

Η βάπτιση της Βαλέριας έγινε στις 28 Σεπτεμβριου 2008. Η δεύτερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη, παίρνει το όνομά της, Βαλέρια. Η Βαλέρια Λάτσιου βαπτίζεται στο εκκλησάκι του Island με τους γονείς της, Ελένη Μενεγάκη και Γιάννη Λάτσιο να λάμπουν από χαρά. Σε μια τελετή βγαλμένη από παραμύθι, εκπρόσωποι του χώρου της showbiz έδωσαν το «παρών». Νόνα της Βαλέριας Λάτσιου, η Τζένη Μπαλατσινού. Μπομπονιέρες για όλα τα γούστα: για τους «μεγάλους», η Ελένη Μενεγάκη είχε ζητήσει ρεσό σε γυάλινο αμπαλάζ και για τους μικρούς χωνί με καραμέλες και σοκολατάκια. Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος, Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης, Ναταλία Γερμάνου, Σίσσυ Χρηστίδου,  Νικός Κουρκούλης και Κέλλυ Κελεκίδου, Μάκης Πουνέντης, Κατερίνα Καραβάτου και Μανούσος Μανουσάκης έδωσαν το «παρών». Η Ελένη Μενεγάκη κατέληξε στο όνομα Βαλέρια αφού πρώτα έψαξε στα εορτολόγια και στο Internet. Μέχρι και βιβλία από το εξωτερικό τής έστειλαν οι τηλεθεατές, καθώς εκείνη έψαχνε ένα όνομα που να έχει μέσα το λάμδα.

Η βάπτιση της Μαρίνας ήταν το πιο χαρμόσυνο γεγονός και πραγματοποιήθηκε ανήμερα του Αγίου Φανουρίου στη Μονή Παναχράντου της Άνδρου, την ημέρα που η Ελένη Μενεγάκη είχε κάνει τάμα στη Μεγαλόχαρη κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Τη λειτουργία τέλεσαν από κοινού οι τρεις μοναχοί της Μονής ενώ νονοί της μικρής Μαρίνας ήταν τα αδέλφια της Λάουρα, Βαλέρια και Άγγελος. Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της: 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!