Δεν θα το πιστεύεις: Πως έγινε μόλις γέννησε η σύντροφος επώνυμου της σόουμπιζ
Δεν θα το πιστεύεις: Πως έγινε μόλις γέννησε η σύντροφος επώνυμου της σόουμπιζ


Και μόλις χθες ο φωτογράφος των επωνύμων δημοσίευσε μια ολόγυμνη φωτογραφία της μαμάς, όπως είναι τώρα! Ο διάσημος φωτογράφος Terry Richardson είχε δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες της συντρόφου του όσο περίμεναν τα δίδυμα μωρά τους.Μόλις χθες ο ίδιος αποφάσισε να δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο Instagram μία τωρινή ολόγυμνη φωτογραφία της συντρόφου του, Alexandra 'Skinny' Bolotow!
Και όπως φαίνεται, η 33χρονη μαμά επιβεβαιώνει με ευκολία την ισχύ του ψευδωνύμου της (skinny) ...
Ο 51 ετών πασίγνωστος φωτογράφος των επωνύμων  ανέβασε την γυμνη φωτογραφία της συντρόφου του, σε ενα ψυχεδελικό background και πράγματι η 33χρονη είναι πιο ...skinny από ποτε!
Πριν 10 μήνες, η  Skinny είχε ποζάρει πολύ διαφορετική, με το σουτιέν και τα γυαλιά της, αλλά και τα δύο μεσαία δάχτυλα προτεταμένα και ο φωτογράφος είχε σχολιάσει «Κάποιος είναι πολύ ευτυχισμένος που τελειώνει η εγκυμοσύνη του».
Την επόμενη μέρα, στις 19 Μαρτίου 2016, γεννήθηκαν τα μωρά  τους, Rex και Roman .
Και η φωτογραφία που ακολούθησε ήταν αυτή με τη μαμά και τα μωρά να κοιμούνται ευτυχισμένα στην αγκαλιά της, με το σχόλιο «Καλωσήρθατε στον κόσμο Rex και Roman!».
Ο Richardson είχε μάλιστα προσθέσει: «Το να βλέπω αυτή τη γυναίκα να τα καταφέρνει σε αυτό τον τρελό τοκετό και να σπρώχνει έξω τα μωρά μας, ήταν η πιο έντονη, εμπνευσμένη, ταπεινωτική και λυτρωτική εμπειρία της ζωής μου. Τόσο ευλογημένος και ευγνώμων γι αυτή την γλυκιά οικογένεια».
Και αυτό ήταν το πιο ζεστό, οικείο και ανθρώπινο ποστ που μπορεί να βρει κανείς στο timeline του εκκεντρικού φωτογράφου, ειδικά με την Alexandra η οποία τις περισσότερες φορές ποζάρει γυμνή, σε τολμηρές και ενίοτε προκλητικές πόζες.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!