Συγκλονιστικό! Η πρώτη συνάντηση με τους γονείς της!
Συγκλονιστικό! Η πρώτη συνάντηση με τους γονείς της!


Μια μοναδική σκηνή διαδραματίστηκε σε αστυνομικό τμήμα του Τζάκσονβιλ: Η 18χρονη Καμίγια Μόμπλεϊ συνναντήθηκε για πρώτη φορά με τους βιολογικούς της γονείς Σανάρα και Κρέιγκ.

Το 18χρονο κορίτσι μέχρι πριν από λίγες ημέρες ζούσε ως Αλέξις Μάνιγκο, με την "μητέρα" της και τα δυό της αδέλφια. Η αποκάλυψη πως η Γκλόρια Γουίλιαμς δεν ήταν η πραγματική της μητέρα, αλλά η γυναίκα που την απήγαγε τον Ιούλιο του 1998 από νοσοκομείο της Φλόριντα ήταν ένα τεράστιο σοκ για εκείνη.

Η συνάντηση με τους βιολογικούς της γονείς ήταν δύσκολη και παράξενη, αλλά με την καθοδήγηση ειδικών η Σανάρα, που ήταν μόλις 16 ετών όταν γέννησε την Καμίγια και ο Κρέιγκ 'Αικεν πέρασαν μια ώρα με την κόρη τους, το κορίτσι που πίστευαν πως δεν θα ξαναδούν και φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί.

"Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Μια υπέροχη μέρα. Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι", είπε ο 41χρονος πατέρας. 
"Κουβεντιάσαμε, γελάσαμε, δεν είχαμε αρνητικές σκέψεις. Δεν μιλήσαμε για την απαγωγή. Είναι δύσκολο για την Καμίγια να σκεφτεί θετικά. Τα αισθήματά της για την γυναίκα που την απήγαε είναι μπερδεμένα. Εμείς είμαστε εδώ για εκείνη. Αυτό είναι μόνο η αρχή για ένα σπουδαίο μέλλον", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η αστυνομία, η Γουίλιαμς είχε αποβάλει περίπου μια εβδομάδα προτού πάει στη Φλόριντα και αρπάξει την νεογέννητη Καμίγια από την αγκαλιά της μητέρα της, παριστάνοντας τη νοσοκόμα. Το κοριτσάκι μεγάλωσε και όλοι θεωρούσαν πως ήταν πραγματική κόρη της Γουίλιαμς. Κανείς δεν υποπτεύθηκε τίποτε, ούτε καν οι συγγενείς και οι στενοί της φίλοι στο Τζάκσονβιλ της Νότιας Καρολίνας. Η 51χρονοι γυναίκα έχει άλλα δύο παιδιά που μεγάλωσαν πιστεύοντας πως η κοπέλα είναι η μεγάλη τους αδελφή. thepressroom.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!