Έκκληση μιας μαμάς στους γονείς να εμβολιάζουν τα παιδιά τους μετά την περιπέτεια υγείας του μωρού της
Έκκληση μιας μαμάς στους γονείς να εμβολιάζουν τα παιδιά τους μετά την περιπέτεια υγείας του μωρού της


Το κίνημα κατά των εμβολίων είναι εξαιρετικά διαδεδομένο στο εξωτερικό, βρίσκει όμως και αρκετούς αντιπάλους. Σε απάντηση προς τους γονείς που το υποστηρίζουν, μια μαμά από την Αυστραλία, ονόματι Kayle Burke, αποφάσισε να «ανεβάσει» στο διαδίκτυο φωτογραφίες του μόλις 11 μηνών μωρού της που «κόλλησε» ανεμοβλογιά.

Ο μικρός Elijah δεν μπορούσε να εμβολιαστεί κατά του ιού της ανεμοβλογιάς λόγω του νεαρού της ηλικίας του, με αποτέλεσμα ο οργανισμός του να μην έχει τα κατάλληλα αντισώματα για να τον αντιμετωπίσει. Μπορεί η ανεμοβλογιά να μην θεωρείται τόσο σοβαρή ασθένεια, όμως δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι έντονες κοκκινίλες και τα εξανθήματα που το μωρό εμφάνισε σε όλο του το σώμα προκάλεσαν και δεύτερη λοίμωξη.

Ο Elijah εισήχθη στο νοσοκομείο, αφού η μαμά του παρατήρησε ότι πλέον δεν μπορούσε να καταπιεί. Όπως αναφέρει η ίδια, είναι εξαιρετικά επώδυνο να βλέπεις το παιδί σου να κλαίει και να υποφέρει από τον πόνο και τη φαγούρα που του προκαλούσαν οι πληγές του.

Εκτός από τον μικρό, τον ιό κόλλησαν η ίδια η μαμά του, που ταλαιπωρήθηκε γιατί η συγκεκριμένη ασθένεια σε μεγάλη ηλικία είναι εξαιρετικά επώδυνη, αλλά και η τρίχρονη κόρη της, που ευτυχώς είχε εμβολιαστεί πρόσφατα και εμφάνισε μόνο λίγα σημάδια στο σώμα της.

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν ευρέως στο ίντερνετ και την ιστορία του μικρού Elijah έχουν κοινοποιήσει χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου. Η Kayle απευθύνει έκκληση προς τους γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους και τους καλεί να σκεφτούν τον κίνδυνο στον οποίο εκθέτουν άλλα παιδιά που είναι ακόμα πολύ μικρά για να εμβολιαστούν.  dailymail.co.uk


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!