H κόρη του Έλβις ζει στα «πούπουλα»
H κόρη του Έλβις ζει στα «πούπουλα»


Χλιδάτη ζωή για την κόρη του «βασιλιά του rock ‘n; roll» Λίζα Μαρί Πρίσλει. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται στα δικαστικά έγγραφα που έχει καταθέσει σε βάρος της ο εν διαστάσει σύζυγος της, διεκδικώντας μηνιαίο επίδομα, καθώς ο ίδιος υποστηρίζει ότι ζει σε κατάσταση φτώχειας.

Ο Μάικλ Λόκγουντ στη σχετική αναφορά του περιγράφει πως το ζευγάρι και οι δίδυμες κόρες του ταξίδευαν στην πρώτη θέση σε όποια γωνιά του κόσμου τράβαγε η όρεξη τους και διέμεναν μόνο σε πεντάστερα ξενοδοχεία, όταν δεν έμεναν σε κάποια από τις πολυτελείς κατοικίες τους.

Ο Λόκγουντ αποκαλύπτει, όπως αναφέρει η Espresso, ότι κατά τη διάρκεια του γάμου τους είχαν νταντάδες πλήρους απασχόλησης για τις δύο κόρες τους, τη Χάρπερ και τη Φίνλεϊ, που είναι τώρα οχτώ ετών, ομάδα ανδρών ασφαλείας καθώς και υπηρέτες και κηπουρούς. Στην περιοδεία, δε, που έκανε η Πρίσλεϊ το διάστημα 2011 -2016 για να προωθήσει την τραγουδιστική της καριέρα ο σύζυγος της λέει ότι, αν και είχαν δυο ειδικά λεωφορεία για περιοδείες, σε κάθε πόλη στην οποία σταματούσαν διέμεναν πάντα στα πιο καλά ξενοδοχεία. 

Όταν δε εκείνη έβγαινε για ψώ-νια, ξόδευε ακόμα και 20.000 δολάρια τη φορά σε πολυκαταστήματα με είδη πολυτελείας.

Ο Λόκγουντ αποφάσισε τώρα να μιλήσει για το καταναλωτικό προφίλ της εν διαστάσει συζύγου του επειδή διεκδικεί από την κληρονόμο του Ελβις Πρίσλεϊ μηνιαίο επίδομα ύψους 40.000 δολαρίων και 100.000 δολάρια για δικηγορικά έξοδα.gossip-tv.gr



 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!