Φαίη Σκορδά: Μετά από καιρό ολομόναχη στο σπίτι! 3 μέρες χωρίς τα παιδιά της…
Φαίη Σκορδά: Μετά από καιρό ολομόναχη στο σπίτι! 3 μέρες χωρίς τα παιδιά της…


Κυριολεκτικά ούτε για κομμωτήριο δεν βρήκε χρόνο κατά τη διάρκεια των φετινών γιορτών η Φαίη Σκορδά, η οποία ως υδροχοΐνα όμως με Σελήνη στον Σκορπιό, ξέρει πάντα να βρίσκει τον τρόπο έστω και την ύστατη στιγμή για να δείχνει άψογη, με μια επίσκεψη-αστραπή σε κομμωτήριο που στεγάζεται στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

«Είναι μια κούκλα, λάμπει στην κυριολεξία και είναι γεγονός ότι μεταδίδει στο λεπτό τη θετική της ενέργεια στον χώρο.Δεν την είχα δει ποτέ ξανά, ενθουσιάστηκα», αποκαλύπτει στο Youweekly.gr κυρία που έλουζε τα μαλλιά της στο διπλανό λουστήρα από τη Φαίη, μοιράζοντας επίσης μαζί μας και κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τη σύντομη κουβέντα τους: «Μας μιλούσε συνέχεια για τους γιους της, τα καμάρια της όπως χαρακτηριστικά τους αποκαλεί, και δεν σταματούσε να λέει πόσο θα της έλειπε ο Γιάννης στο ταξίδι που έκανε με τον πατέρα του Γιώργο Λιάγκα στις Άλπεις το τριήμερο των Θεοφανίων. Ένα τριήμερο που η ίδια ξανά μετά από πολλά χρόνια πέρασε όπως και τότε που ήταν ένα ανέμελο, ελεύθερο και ωραίο κορίτσι, αφιερώνοντας τον χρόνο της σε καθαρά γυναικείες συνήθειες.» Και συνεχίζει….

«Το σπίτι στη Βουλιαγμένη ήταν ολόδικό της, καθώς ο βενιαμίν της οικογένειας Δημήτρης Λιάγκας ήταν στο Κιλκίς και επέστρεψε με τη γιαγιά του Εύα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Τους παρέλαβε η Φαίη, που χαίρεται πάρα πολύ να υποδέχεται τους δικούς της ανθρώπους στην Αθήνα. Έτσι έκανε πριν από λίγες μέρες ξανά και με τον κολλητό της φίλο Σάββα Τζεβελέκη, που πέρασαν ενωμένοι σαν γροθιά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Μόλις αντίκρισε τον Γιάννη να βγαίνει από την αίθουσα των αφίξεων έκανε σαν τρελή, τον φιλούσε και φώναζε από χαρά μόλις τον πήρε αγκαλιά…|» 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!