Απίστευτη ομοιότητα: Δείτε το γιο του Σωκράτη Μάλαμα, Πέτρο
Απίστευτη ομοιότητα: Δείτε το γιο του Σωκράτη Μάλαμα, Πέτρο


Μπορεί ο Σωκράτης Μάλαμας να κρατά την προσωπική του ζωή αθέατη από τα φώτα, ωστόσο, οι φωτογραφίες του γιου του, Πέτρου, ο οποίος είναι επίσης μουσικούς, δείχνουν την εκπληκτική τους ομοιότητα.

«Το να είσαι πατέρας τεσσάρων παιδιών και να ξέρεις ότι η αγάπη σου είναι παρούσα, αλλά ταυτόχρονα οι δυνατότητές σου να μην είναι και το να δοκιμάζεσαι μέσα στα χρόνια μ’ αυτή την ιδιότητα, με έφτασε στο σημείο να γίνω πιο παιδί από τα παιδιά μου. Βέβαια και πιο συγκαταβατικός ίσως και με μεγαλύτερη κατανόηση, ίσως και με μια αγκαλιά γιγάντια, η οποία ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα λειτουργούσε εκ μέρους μου προς τους άλλους. Έγινα περισσότερο όπως είναι μια μάνα παρά ένας πατέρας. Αναγκάστηκα εκ των πραγμάτων να οικειοποιηθώ ένα ρόλο που δεν τον ήθελα ποτέ στη ζωή μου, να είμαι πολύ κοντά στους», έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν, στο Πρώτο Θέμα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Ο Πέτρος Μάλαμας σπούδασε θέατρο στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο και τώρα κάνει σπουδές μουσικής στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει ήδη κυκλοφορήσει έναν δίσκο, με τίτλο Καναδέζα, ενώ κάνει live εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές.

Ο ίδιος, πάντως, διατηρεί επίσης χαμηλό προφίλ και αποφεύγει να μιλά για την ομοιότητά του με τον πατέρα του, αλλά και τον αν εκείνος ήταν η αφορμή για να ασχληθεί με την μουσική. «Μου έδωσε ώθηση, ναι, μου έδωσε κι ένα κράτημα. Προσπαθώ να τα ισορροπώ. Ο περισσότερος κόσμος με ξέρει μέσα από τον Σωκράτη και τα περισσότερα πράγματα στη μουσική τα έχω μάθει γύρω του. Το ταλέντο δεν κληρονομείται, δυστυχώς κι ευτυχώς, κάθε άνθρωπος είναι στο δρόμο να γίνει ο καλύτερος εαυτός του», έχει δηλώσει, στο tvxs.peoplegreece.com


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!