Σοκ για γνωστή ηθοποιό: Έπεσε από τα χέρια της νοσοκόμας ο γιος της και χτύπησε στο κεφάλι
Σοκ για γνωστή ηθοποιό: Έπεσε από τα χέρια της νοσοκόμας ο γιος της και χτύπησε στο κεφάλι


Δεν έχει ακόμα ξεπεράσει το σοκ του ατυχήματος του γιου της ενώ όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός υποφέρει από σύνδρομο μετατραυματικού στρες.

Το συμβάν γνωστοποίησε η ηθοποιός μέσα από την ιστοσελίδα της HappilyEvaAfter.com, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για το σοκ που υπέστη, για τις ενοχές που ένοιωσε, και την ιατρική βοήθεια που έχει ζητήσει.

Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών. Η Eva Amurri Martino μαζί με το σύζυγό της κοιμόταν όταν άκουσε από το δωμάτιο του 3μηνών γιου της Major James ένα χδούπο. Πετάχτηκε έντρομη και είδε το μωρό της στο πάτωμα και την νοσοοκόμα που τον πρόσεχε να έχει αποκοιμηθεί.

Το μωρό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Yale Medical Center όπου διαγνώστηκε ότι υπέστη κάταγμα κρανίου και είχε παρουσιάσει αιμορραγία στον εγκέφαλό του. « Πέρασα δύο οδυνηρές μέρες μέχρι να λάβει τις πρώτες βοήθειες και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Για την ακρίβεια ήταν οι πιο δύσκολες και τραυματικές ημέρες της ζωής μου», έγραψε η Eva Amurri.

Eυτυχώς όλα πήγαν καλά και απεφεύχθησαν τα χειρότερα. Η γνωστή ηθοποιός ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ και όπως αναφέρει στο μακροσκελές μήνυμά της οι ενοχές ακόμα την καταδιώκουν. «Γνωρίζω ότι πολλοί θα ισχυριστούν ότι ήταν δικό μου λάθος που ανέθεσα την φροντίδα του μικρού σε μία άλλη γυναίκα. Λοιπόν, επιτρέψτε μου να πω ότι οι ενοχές που είχα και έχω εβδομάδες μετά το ατύχημα ήταν έντονες και επιζήμιες για την υγεία μου και δεν θα τις ευχόμουν ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Εκλαψα και προσευχόμουν να πάνε όλα καλά. Όμως δεν μπορώ παρά να αποδεχθώ ότι είναι ένα ανθρώπινο λάθος και θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα».

Παράλληλα έχει ζητήσει βοήθεια από ειδικούς καθώς υποφέρει από μετατραυματικό στρες, ένα είδος επιλοχειας κατάθλιψης, είπως  είπε χαρακτηριστικά η ίδια.  Παρά ταύτα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίζει ότι  "το 2017  θα μάθω να συγχωρώ , θα αποδεχθώ κάποια πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν, και θέλω  να μάθω να αγαπώ τον εαυτό μου πολύ περισσότερο και άνευ όρων."

mothersblog.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!