Λύρας-Ζήνα: Η κόρη τους Ηλέκτρα κάνει kick boxing (εικόνα)
Λύρας-Ζήνα: Η κόρη τους Ηλέκτρα κάνει kick boxing (εικόνα)


Η Ηλέκτρα μεγάλωσε πολύ και ασχολείται με το Kick  Boxing. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από το βίντεο που δημοσίευσε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο μπαμπάς της, Γιώργος Λύρας.
Η μικρή Ηλέκτρα, όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, φαίνεται να φορά γάντια του box και να χτυπά το σάκο στο γκαράζ του σπιτιού της. Οι περισσότεροι γονείς επιλέγουν ως δραστηριότητα για τα κορίτσια το μπαλέτο, την ενόργανη ή το χορό κάποιοι όμως, θέλοντας να ασχοληθεί το παιδί τους με τις πολεμικές τέχνες επιλέγουν το Kick Boxing.
Το Kick Boxing είναι μια πολύ ασφαλής δραστηριότητα και για όσους δεν γνωρίζουν δεν είναι απαραίτητο το παιδί να έχει πλήρη επαφή με τον αντίπαλο ή να αγωνίζεται. Το παιδί συνήθως εκπαιδεύεται με παιδιά ίδιας ηλικίας κάνοντας χρήση αθλητικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας σε ασφάλεια.
Ένα παιδί μπορεί να ξεκινήσει μαθήματα από την ηλικία των 4 ετών, όπου μπορεί να παρακολουθήσει και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις, όπως η συγκέντρωση, ισορροπία κλπ. Η Ηλέκτρα είναι 5 ετών και όπως φαίνεται τα πάει καλά τόσο με τη συγκέντρωση όσο και με την ισορροπία.Εκτός από αυτή τη φωτογραφία όμως, ο Γιώργος Λύρας, δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία της Ηλέκτρας, που τη δείχνει να απολαμβάνει το παιχνίδι με τα χιόνια. Εν συγκρίσει με την μαμά Πέγκυ Ζήνα, ο μπαμπάς, δημοσιεύει περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο με τη μικρή τους κόρη!

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!