Ελληνίδα παρουσιάστρια για τρίτη φορά μαμά και μάλιστα σε δίδυμα κορίτσια
Ελληνίδα παρουσιάστρια για τρίτη φορά μαμά και μάλιστα σε δίδυμα κορίτσια


Θα γίνει τρίτη φορά μανούλα και το ανακοίνωσε ποστάροντας μία τρυφερή φωτογραφία, μία εικόνα που απεικονίζει δύο κοριτσάκια.

Έχει ήδη δύο γιους και τώρα θα γίνει ξανά μανούλα και μάλιστα θα αποκτήσει δίδυμα, τα οποία είναι και τα δύο κοριτσάκια. Ο λόγος για την παρουσιάστρια Έλενα Γράβεζα, που μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ότι θα γίνει ξανά μαμά. Και όπως φαίνεται κράτησε καλά το μυστικό της εγκυμοσύνης της αφού οι φίλοι της ξαφνιάστηκαν και οι ευχές έπεφταν σαν βροχή! Η ίδια, ολοφάνερα τρισευτυχισμένη, ευχαριστούσε και έγραφε με χιούμορ φυσικά πως τώρα θα πάρει την... εκδίκησή της.... από τους τρεις άντρες της οικογένειας! 

Τα τελευταία χρόνια η Έλενα Γράβεζα απέχει από την τηλεόραση, αφού ο ερωτάς της για τον σύζυγο της Παναγιώτη Δαουλάρη ήταν τόσο δυνατός που την έκανε να αλλάξει προτεραιότητες. Όπως η ίδια δήλωνε κατά το παρελθόν δεν έβαζε τίποτα πάνω από το μεγαλείο της μητρότητας αλλά και το μεγάλωμα των παιδιών της. Mε το καλό να υποδεχτεί τα νέα μέλη στην οικογένειά της!gossip-tv.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!