H μαμά της Kate Middleton μόλις έκλεψε την στιλιστική παράσταση
H μαμά της Kate Middleton μόλις έκλεψε την στιλιστική παράσταση


Είναι ξεκάθαρο πως η Kate Middleton λατρεύει την μόδα. Η Δούκισσα του Κέμπριτζ εμφανίζεται συχνά με πολύχρωμα παλτό και κομψές -μερικές φορές με prints- τουαλέτες, αναμιγνύοντας διάφορα στιλ και κάνοντάς μας να ονειρευόμαστε το περιεχόμενο της ντουλάπας της. Και ενώ πάντα πιστεύαμε πως το όλο θέμα styling είναι κάτι που απολαμβάνει, δεν σταματήσαμε να αναρωτιόμαστε αν η φοβερή αίσθηση του στιλ της είναι επηρεασμένη από κάποιον άλλον. Κάποιον μεγαλύτερο και σοφότερο -κάποιον που αποκαλεί μαμά.

Δεν θα θέλαμε φυσικά να τραβήξουμε την προσοχή από την Kate, αλλά πρέπει να πούμε πως η μαμά της ήταν υπέροχη την Κυριακή, όταν οι Middletons και η Βρετανική βασιλική οικογένεια παρευρέθηκαν σε ένα μνημόσυνο για αυτούς που χάθηκαν στην εκστρατεία της Καλλίπολης. Ντυμένη με ένα navy look, συμπληρωμένο με ένα καπέλο, γούνινο κασκόλ και μικρή τσάντα, η Carole Middleton τράβηξε την προσοχή μας, περπατώντας ανάμεσα στα εξίσου στιλάτα παιδιά της, Pippa και James Middleton.

Όχι ότι η Kate δεν έλαμπε εξίσου, με ένα outfit που την έχουμε δει συχνά τελευταία: ένα μωβ, tweed ταγέρ, Michael Kors Collection, συνδυασμένο με ένα μαύρο ζιβάγκο και suede μπότες.ladylike.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!