Ελληνίδα ηθοποιός ετοιμάζει τα πρώτα γενέθλια της κόρης της! (εικόνες)
Ελληνίδα ηθοποιός ετοιμάζει τα πρώτα γενέθλια της κόρης της! (εικόνες)


Η κόρη της γίνεται ενός και η γνωστή ηθοποιός ετοιμάζει τα πρώτα γενέθλια της μικρούλας, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, φωτογραφίες από το σπίτι, από τα γλυκά που ετοίμασε αλλά και από τα ρούχα που θα φορέσει τη μεγάλη μέρα.

Λάτρης των social media η ηθοποιός μοιράζεται καθημερινά στιγμές της καθημερινότητάς της με τα παιδιά και ο προσωπικός της λογαριασμός είναι γεμάτος με φωτογραφίες των παιδιών της, που είναι ολόκληρη η ζωή της.

Σε γιορτινούς ρυθμούς, η Τζένη Ιωακειμίδου, πριν μερικές ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία από το στολισμένο σαλόνι της. Κυρίαρχο χρώμα το ροζ και το λευκό. Όπως μπορείτε να δείτε υπάρχουν μπαλόνια ροζ στο χώρο, ενώ επάνω στο τραπέζι υπάρχει μία κορνίζα με τον αριθμό «1». Η ίδια σχολιάζει «Από σήμερα οι προετοιμασίες...».

Λίγο αργότερα, δημοσίευσε φωτογραφία από τα ρούχα που διάλεξε να φορέσει η μικρή της τη μεγάλη μέρα και φωτογραφίες από τα λαχταριστά cupcakes που έφτιαξε μόνη της.

Τα ρούχα όπως μπορείτε να δείτε είναι σε χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις, θυμίζοντας κάτι από ξωτικό των Χριστουγέννων. Όσον αφορά τα γλυκάκια; Αυτά είναι φτιαγμένα με ροζ και λευκή ζαχαρόπαστα.

Η Τζένη είναι μια κλασσική «χαζομαμά» και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να είναι τα παιδιά της ευτυχισμένα.

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, (29/12) η ίδια συνεχίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες από το πάρτι της μικρούλας. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την προετοιμασία του πάρτι παρακάτω: 

mothersblog.gr

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!