Είναι αγόρι! Η διάσημη τραγουδίστρια έγινε μαμά για δεύτερη φορά-Οι πρώτες φωτό με το μωρό
Είναι αγόρι! Η διάσημη τραγουδίστρια έγινε μαμά για δεύτερη φορά-Οι πρώτες φωτό με το μωρό


Η διάσημη τραγουδίστρια λίγο πριν εκπνεύσει το 2017 έγινε μαμά για δεύτερη φορά και από τη Δευτέρα 26/12 μαζί με τον σύζυγό της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Τα νέα έγιναν γνωστά μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως η ίδια αποκάλυψε κάτω από την πρώτη φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά τον χαμογελαστό γιο της, γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου.

«Αγαπώ τον πατέρα του γιου μου!», έγραψε η 37χρονη σταρ κάτω από τη δεύτερη φωτογραφία που δείχνει τον σύζυγό της να κρατά το νεογέννητο αγόρι.

Το όνομα του μικρού είναι Jameson Moon Hart, όνομα που διάλεξαν τόσο η Pink όσο και ο Carey Hart μαζί. Το ζευγάρι το 2010 όσο περίμενε να μάθει το φύλο του πρώτου του παιδιού, το όνομα Jameson ήταν μέσα στα ονόματα που είχαν διαλέξει εάν το μωρό ήταν αγόρι.

«Το όνομα του μπαμπά μου είναι James και του αδερφού μου Jason», είχε πει η Pink στο Access Hollywood εκείνη την περίοδο. «Ο Carey και εγώ είμαστε και οι δύο Ιρλανδοί οπότε αν είναι αγόρι θα ονομάσουμε το παιδί Jameson!».

Η Pink με μια φωτογραφία στο Instagram τον Νοέμβριο ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα σχολιάζοντας «Έκπληξη!».

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να μην μάθει το φύλο του μωρού και να το ανακαλύψει τη στιγμή της γέννησης. Σίγουρα, είναι διπλά ευτυχισμένοι που απέκτησαν ένα αγόρι στην οικογένεια καθώς έχουν μια κόρη 5½ ετών, τη Willow Sage.

«Έχουμε μια πριγκίπισσσα, οπότε ελπίζουμε ότι θα έρθει ένα μικρό αγόρι!», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο 41 έτους σύζυγος της Pink. «Δεν θέλω να υπάρξει ανταγωνισμός με την κόρη μου!».

«Η Willow, ήθελε μια μικρή αδελφούλα και έτσι αρχίσαμε να φτιάχνουμε ένα ποδήλατο για εκείνον ή εκείνη. Πρόκειται να το τελειώσουμε όταν εμφανιστεί το δεύτερο μωρό, για να γνωρίζουμε το φύλο του!», είχε προσθέσει ο Carey στη συνέντευξή του και συνέχισε, «Προς το παρόν είναι ενθουσιασμένη που θα έχει έναν αδερφό ή μία αδερφή, όταν όμως θα αρχίσει να της πειράζει και να της σπάει τα παιχνίδια, τότε θα δούμε πώς θα τα πάνε!».

Τόσο η Pink όσο και ο Carey, ανυπομονούσαν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο μωρό τους. «Πάει καιρός που είχαμε ένα μωρό στο σπίτι. Σίγουρα θα έχει μεγάλη πλάκα, ξανά!»queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!