Φαίη Σκορδά: Η Χριστουγεννιάτικη απόδραση που ετοιμάζει με τους γιους της
Φαίη Σκορδά: Η Χριστουγεννιάτικη απόδραση που ετοιμάζει με τους γιους της


Μια ολιγοήμερη απόδραση στη Βόρεια Ελλάδα, στους γονείς της Εύα και Δημήτρη, έχει προγραμματίσει η Φαίη Σκορδά για τα φετινά Χριστούγεννα μαζί με τους γιους της Γιάννη, 5, και Δημήτρη, 2 ετών, για να περάσει οικογενειακά τις ημέρες των γιορτών, στην πατρίδα της, το Κιλκίς, που τόσο αγαπά, αλλά και τα Πορόια Σερρών.

Ο Γιώργος Λιάγκας θα παραμείνει στην Αθήνα, καθώς την Τρίτη θα παιχτεί το live επεισόδιο του Rising Star, ενώ στη συνέχεια θα πάει ένα ολιγοήμερο ταξίδι με το μεγαλύτερο γιο του Γιάννη σε χειμερινό προορισμό, στο οποίο ο μικρότερος Δημήτρης λόγω ηλικίας δεν θα ακολουθήσει.

Η ηρεμία και οι οικογενειακές στιγμές είναι αυτό που περιμένει η αγαπημένη παρουσιάστρια μετά από ένα απαιτητικό τρίμηνο, που κλείνει με το Πρωινό στον ΑΝΤ1, του οποίου έχει από φέτος αναλάβει εξολοκλήρου τα ηνία, να σημειώνει ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις. Τις τελευταίες ημέρες το πρόγραμμά της Φαίης ήταν απαιτητικό όχι μόνο εξαιτίας των εορταστικών γυρισμάτων για την εκπομπή, αλλά και της κοινωνικής δράσης της, με σύντομα ταξίδια, καθώς παραβρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο galla του Make A Wish, του οποίου είναι πρέσβειρα. Δυο μέρες μετά έδωσε το παρόν στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στην παρουσίαση του παραμυθιού Το Χρυσό Μολύβι, από τις εκδόσεις Ψυχογιός, που γράφτηκε για να ενισχύσει τους σκοπούς του Make A Wish από τον συγγραφές Γιώργο Λεμπέση. Την επομένη, Κυριακή, η Φαίη βρέθηκε στην Πάτρα, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων μαζί με εκπροσώπους της Ένωσης Γυναικών της Πάτρας και της προέδρου του Άννας Μαρίας Ρογδάκη. Η Φαίη Σκορδά αναγνωρίζοντας την 25ετή ανιδιοτελή προσφορά του Ιστορικού Σωματείου παρέστη στην παράδοση μηχανημάτων, καθώς και υλικών ανάπλασης των χειρουργείων, από το Σωματείο στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Τα γυρίσματα για την εκπομπή της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου έχουν γίνει και η Φαίη με την παρέα τους θα φιλοξενήσουν τον μουσικό Γιώργο Σαμπάνη και πολλές εκπλήξεις, ενώ την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου η Φαίη θα υποδεχτεί την Πέγκυ Ζήνα.peoplegreece.com


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!