Μικρή Μαντλίν: Ραγίζουν καρδιές οι γονείς της! Αφήνουν χριστουγεννιάτικα δώρα στο δωμάτιο της
Μικρή Μαντλίν: Ραγίζουν καρδιές οι γονείς της! Αφήνουν χριστουγεννιάτικα δώρα στο δωμάτιο της


Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν τον Μάιο του 2007 ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς της στην Πορτογαλία. Η μητέρα της Kate McCann άφησε δώρα στην κρεβατοκάμαρά της το πρωί των Χριστουγέννων, ελπίζοντας ότι μια μέρα θα γυρίσει για να τα ανοίξει.

Μια κάλτσα γεμάτη δώρα παραμένει στο δωμάτιο της μικρής Μαντλίν και έχει παραμείνει ανέγγιχτη από τότε που εξαφανίστηκε, σχεδόν πριν από μια δεκαετία. Το δωμάτιο είναι γεμάτο φωτογραφίες της, ζωγραφιές και δώρα γενεθλίων.

Η μητέρα της Kate McCann συνεχίζει να αφήνει δώρα γιατί της λείπει να ακούει τη μικρή Μαντλίν να λέει τα κάλαντα και ο ενθουσιασμός της στη διάρκεια των γιορτών. "Θα έπρεπε να είναι εδώ και να γιορτάζουμε μαζί της", σημειώνει δέκα χρόνια μετά την εξαφάνισή της.

Ο πατέρας της μικρής Μαντλίν Gerry θα προσπαθήσει να κάνει τις γιορτές όσο πιο ευτυχισμένες για χάρη των 11χρονων διδύμων τους Sean και Amelie. Οι δύο γονείς δεν έχουν εγκαταλείψει την ελπίδα ότι η μικρή Μαντλίν θα μπορούσε να είναι ακόμα ζωντανή.

"Κάποιος ξέρει. Απλά ελπίζουμε ότι θα βρει το κουράγιο και τη συμπόνια να μας πει" είναι το μήνυμα της οικογένειας στον απαγωγέα της κόρης τους και τους φίλους τους. Το ζευγάρι ελπίζει στην υποστήριξη των άλλων. "Θα μας κρατήσει δυνατούς κατά τη διάρκεια των δύσκολων μηνών που έρχονται. Η ανάγκη να ψάχνουμε για τη Μαντλίν δεν έχει αλλάξει καθόλου. Ίσως χρειαστεί να περάσουμε και αυτά τα Χριστούγεννα χωρίς εκείνη".

Η οικογένεια αναμένεται να περάσει ήσυχα οικογενειακά Χριστούγεννα στο σπίτι τους στο Rothley, στο Leicestershire. Θα κάνουν προσευχές κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των Χριστουγέννων στην εκκλησία του χωριού και θα ανάψουν ένα κερί για τη μικρή Μαντλίν που θα καίει όλο το 24ωρο δίπλα στο μνημείο των πεσόντων.

Η Scotland Yard προσπαθεί να ανακαλύψει αν η μικρή Μαντλίν αρπάχτηκε από εμπόρους παιδιών κατά τη διάρκεια ληστείας στο διαμέρισμα της οικογένειας στην Πορτογαλία τον Μάιο του 2007. "Δεν υπάρχουν λόγια. Αυτά είναι τα 10α Χριστούγεννα χωρίς τη Μαντλίν. Δεν πιστεύαμε ότι θα έπρεπε να το ζήσουμε και την επόμενη χρονιά. Ευχαριστούμε όσους δεν ξέχασαν τη μικρή Μαντλίν και συνεχίζουν να προσεύχονται. Η υποστήριξη που έχουμε από τόσους πολλούς ανθρώπους, φίλους και αγνώστους, θα μας κρατήσει δυνατούς για τους επόμενους δύσκολους μήνες", τονίζει η οικογένεια.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!