Ένας 3χρονος μαθαίνει πως υιοθετήθηκε και το χαμόγελό του γίνεται viral
Ένας 3χρονος μαθαίνει πως υιοθετήθηκε και το χαμόγελό του γίνεται viral


Όταν κάνει κανείς ένα παιδί να γελά, έχει πετύχει κάτι μεγάλο. Όταν το κάνει να πανηγυρίζει, όμως, η επιτυχία είναι διπλή. Το πλατύ χαμόγελο του 3χρονου Μάικλ Μπράουν δεν έχει φύγει από το πρόσωπό του, από τη στιγμή που έμαθε πως βρήκε επιτέλους την οικογένειά του. Η φωτογραφία του μικρού που γιορτάζει την υιοθεσία του, έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

 

Από τις (ούτε) 1100 μέρες της ζωής του, τις 832 τις είχε περάσει σε ανάδοχες οικογένειες. Οι μέρες ήταν ήδη πολλές και το παιδί ήταν σαφές πως χρειαζόταν την ασφάλεια μιας μονιμότητας. Και πράγματι, η τελευταία ανάδοχη μητέρα αποφάσισε να χαρίσει ένα τρίτο αδερφάκι στις κόρες της, χωρίς να τεκνοποιήσει, απλώς υιοθετώντας τον 3χρονο. 

«Ήταν γραφτό», λέει με σιγουριά η Τάρα Μοντγκόμερι για την προσθήκη του νέου μέλους στη μονογονεϊκή οικογένειά της.

Η ίδια παραδέχεται πως δε σκεφτόταν το ενδεχόμενο της υιοθεσίας. Ωστόσο όταν διαπιστώθηκε πως το παιδί δε θα επέστρεφε στη βιολογική μαμά του, η Τάρα ήξερε πολύ καλά πως δε θα μπορούσε να το αφήσει μόνο στον κυκεώνα άλλης μίας αναδοχής: «Είχε ήδη περάσει πολλά. Αυτή ήταν η τρίτη ανάδοχη οικογένεια, με την οποία ζούσε. Όμως, με εμάς είχε μείνει για πολύ καιρό και τον νιώθαμε πια μέλος της οικογένειάς μας».

Η σκέψη έγινε απόφαση και η απόφαση επικυρώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο μέσω δικαστηρίου.

Τη χαρμόσυνη είδηση διέδωσαν οι αδερφές του στο Twitter με τρεις φωτογραφίες, μία του μικρού με σηκωμένη τη δεξιά γροθιά και πλατύ χαμόγελο κι άλλες δύο αναμνηστικές με τη νέα του οικογένεια και τον τίτλο “adopted” (υιοθετήθηκε). Οι φωτογραφίες έκαναν θραύση στον παγκόσμιο Ιστό, με δεκάδες χιλιάδες likes και retweets.

«Προφανώς και δεν γνωρίζαμε πως θα γινόταν viral. Οι κόρες μου τον έβαλαν στο Twitter και το πράγμα εκτοξεύτηκε», λέει η Μοντγκόμερι.cnn.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!