Κανένας δεν μπορεί να στερήσει σε ένα γονέα να δώσει απλόχερα την αγάπη στο παιδί του
Κανένας δεν μπορεί να στερήσει σε ένα γονέα να δώσει απλόχερα την αγάπη στο παιδί του


Σάββατο 4/2/2017

Ώρα 10:00 το πρωί , …κι ενώ «απολαμβάνω» τον καφέ μου λίγο πριν αρχίσει η μέρα μου ..τα γέλια, τα πειράγματα και η φασαρία που κάνουν η Φένια και η Νέλια δίπλα μου γεμάτες με την παιδική τους ενέργεια με κάνουν να χαμογελάω και παράλληλα να σκεφτώ πως δεν θα άφηνα ποτέ, τίποτα και κανέναν να μας στερήσει τις αθώες αυτές μας στιγμές.. !!

 Στιγμές που έζησα κι εγώ μικρή με τη δικιά μου οικογένεια, εικόνες που με έκαναν να μεγαλώσω με αυτοπεποίθηση, και το αίσθημα ότι περιτριγυρίζομαι από αγάπη και ασφάλεια, ώστε τώρα να μπορώ με χαρά να τα μεταφέρω στα δικά μου παιδιά.. Κανένας δεν μπορεί να στερήσει σε ένα γονέα να δώσει απλόχερα την αγάπη στο παιδί του. Όταν δυο άνθρωποι αποφασίζουν να κάνουν οικογένεια και να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί ακόμα και αν χωρίσουν, πρέπει να κάνουν τα πάντα για το παιδί τους και προ παντός να  ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΟΝΕΙΣ..

Η συγκλονιστική επιστολή του Κύπριου αθλητικογράφου Πάνου Παναγιώτου μέσω της οποίας καταγγέλλει, την πρώην σύζυγο του η οποία δεν του επιτρέπει να δει το γιό του, αγνοώντας το διάταγμα του Οικογενειακού Δικαστηρίου, βεβαίως και δεν με άφησε ασυγκίνητη σήμερα.

Έχοντας φυσικά  μόνο αυτήν ως αναφορά , έχω να πω πως είμαι σίγουρη πως η κάθε μανούλα αγαπάει τα παιδιά της περισσότερο από τον εαυτό της.

Στην περίπτωση όμως που μέσα μας κυριαρχήσει ο εγωισμός, τα πράγματα αλλάζουν ο κακός εγωισμός δεν μας αφήνει να έχουμε υγιείς σχέσεις, κάθε μας κίνηση γίνεται ανταγωνιστική, γεμάτη με ζήλια, και κτητικότητα. Τότε πράξεις μας σταματάνε να συνάδουν με τη λογική.

Η λογική όμως  λέει πως το κάθε παιδάκι έχει ανάγκη την παρουσία του πατέρα του…

Ιδιαίτερα ενός πατέρα ο οποίος τονίζω βάση των όσων ο ίδιος ισχυρίζεται αλλά και βάση των πράξεων του διεκδικεί μέχρι τέλους τα δικαιώματα του απέναντι στο παιδί του.

Στις 14 Φεβρουαρίου, ο Πάνος διοργανώνει τα γενέθλια του γιου του χωρίς την παρουσία του εορτάζοντα, και καλεί όλους δίπλα του …

Εύχομαι μέχρι τότε  τα πράγματα να αλλάξουν…η ιστορία αυτή να έχει αίσιο τέλος, για να μπορέσει το παιδάκι να ζήσει σε ένα ήρεμο περιβάλλον που είναι και το σημαντικότερο.

 

..

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!